2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالغ بیاید سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 47 پست
وای دقیقا عین منی نامزدم هیچی نمیگه من تومار تومار مینویسم فقط میگه نمیخوام بحث بگیره تمومش کن ولی د ...

اهوم والا منم همینم 

هر بار به خودم میگم .ایندفعه دیگه نه کنترل میکنم 

ولی باز شروع میکنم 😄

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

دقیقا درسته 😂😂😂مثلا من خودم موقع پریودی گیر الکی میدم یه ۵ .۶ ماهیه میگم چرا آنلاینی و ...چه کنم؟

خوب باید ریشه ای حل کنی اونم درون خودت 

مثلا میگی چرا انلاینی ایشونم میگه برای کارم 

شما چند تا آپشن میاد تو ذهنت 

۱چه کاریه 

۲ با کی حرف میزنه 

۳ الان بجای کار باید با من حرف بزنه وقتی میگم چرا انلاینی یعنی بفهم ک توجه میخوام

حالا از اینجا جنگ ذهنیت شروع میشه 

و چون کلمات منفی قدرت و بار بیشتری برای ایجاد حال منفی دارن کم کم اعصابت خراب میشه و....

یا سعی میکنی بروز ندی ک ناراحتی یا وقتی میخوای بروز بدی چون پر از خشمی حرفی رو میزنی ک اصلا حرف اصلی نیست و همین باعث نزاع میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهوم والا منم همینم هر بار به خودم میگم .ایندفعه دیگه نه کنترل میکنم ولی باز شروع میکنم 😄

من اراده نمیکنم ولی اگر بکنم دیگه تمومه و تکرار نمیکنم این سری هم دیگه قول دادم بذارمش کنار

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
خوب باید ریشه ای حل کنی اونم درون خودت مثلا میگی چرا انلاینی ایشونم میگه برای کارم شما چند تا آپشن م ...

دقیقا گلم انگار تو قلبی همشو درست میگی 

پس تو این مواقع هاااا چه کنم؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
ممنونم گلم خیلی لطف و محبت کردی میشه هر رفتاری که تاثیر شگرفی داره رو در اختیارمون بذاری تا یاد بگیر ...

کلا اقایون از زنای شیطون و طناز خوششون میاد 

زنایی ک لب تشنه لب دریا میبرن و تشنه برمبگردونن

سعی کن محبتت بجا باشه و وقتی میخوای قهر کنی کش دار و بی مورد نباشه 

بعضی جاها ک دیدی ناراحتیت کمه و ارزش نداره رابطتون خراب بشه با یه سقلمه ک فلانی این حرفت ناراحتم کرد ولی من خیلی بخشندم میبخششمت به شوخی بحثو جمع کن 

همش باید با ناز و ادا باشه

کلا اقایون از زنای شیطون و طناز خوششون میاد زنایی ک لب تشنه لب دریا میبرن و تشنه برمبگردوننسعی کن مح ...

اره من خودم پر انرژی و شیطونم 

هیچ وقت زنگ نمیزنم تا خودش نزنه 

دقیقا گلم انگار تو قلبی همشو درست میگی پس تو این مواقع هاااا چه کنم؟

کافیه مثلا یه استیکر قلب بدی 

یا بگی منتظرم شارژم کنی 

زود بگو دوستم داری و از این چیزا 

و وقتی خیلی عصبی میشی سعی کن به چیزهایی ک باهم داشتین و خوش بودی فکر کنی تا خشمت برطرف بشه بعد ک باهم تنها شدی با ناز بگی من میگم چرا انلاینی باید بگی برا خانومم انلاینم جوابشو بدم یا از این چیزای خنده دار ک جفتتون بگید بخندید و بهشم اروم و تو لفافه یاد بدی چی میخوای و انتظار داری

به جای غر زدن مهارت گفتگو یاد بگیریم.

با همسرمون همدل باشیم.

شنونده ی فعال باشیم.

سکوت به موقع رو تمرین کنیم.

قبل از صحبت کردن کمی مکث کنیم.

روی عزت نفس مون کار کنیم.

هر روز خودمون رو ارتقاء بدیم.

به روز باشیم و مطالعه کنیم.

به ظاهر مون اهمیت بدیم.(منظورم جراحی زیبایی نیست.)

به همسرتون حس اقتدار و تأمین کنندگی بدیم.

خیلی زیاده فعلا همین ها یادم بود❤️

جاری مثل رود🌱💛🧡

اره من خودم پر انرژی و شیطونم هیچ وقت زنگ نمیزنم تا خودش نزنه

نباید اینجوری باشه گاهی لازمه بفهمه ک کسی منتظرشه 

مثلا یه زنگ کوچیک چطوری چکار میکنی دلم برات تنگ شده بود میخواستم صداتو بشنوم باشه کار نداری بای 

نیاز نیست همیشگی باشه ولی گاهی باید باشه چون اونوقت حس میکنه شما تو تنهایی بهش فکر نمیکنی و این سمه 

ما زنا با گریه و ادا و اصول ناراحتی خودمونو ابراز میکنیم ولی مردا چون اموزش ندیدن نمیدونن چجوری بگن چی میخوان و گاهی حس میکنن مثلا بگم برام زنگ بزن خودمو کوچیک کردم 

پس نمیگن ولی تو درونشون میگن یه خبرم نگرفت 

کافیه مثلا یه استیکر قلب بدی یا بگی منتظرم شارژم کنی زود بگو دوستم داری و از این چیزا و وقتی خیلی عص ...

چشم ممنونم خوشگلم 🌸

من این مورد نباشه واقعا اخلاق و رفتار خوبی دارم 

همیشه درکش کردم 

همیشه اول از خسته نباشید شروع میکنم 

همیشه بخند و بگو میکنم 

احترام میذارم و دیگه قول دادم این رفتارممم بذارم کنار 

به جای غر زدن مهارت گفتگو یاد بگیریم.با همسرمون همدل باشیم.شنونده ی فعال باشیم.سکوت به موقع رو تمرین ...

ممنونم مهربونم 

حس اقتدارو میشه توضیح بدی؟

عزیزم یه مطب بزرگ دارن که مسئول اونجا نامزد منه و مشاوران دیگه کارکنان نامزدمآره ولی حساسم

خیلی هم عالی ایشالا موفق باشن و هرروز پر روزی تر از دیروز 

منم مرکز مشاوره کار میکنم

ولی حساس نباش گل چون فقط خودت اسیب میبینی کسی ک بخواد کاری کنه با حساسیت شماهم میکنه بدون حساسیتم میکنه ولی کسی ک پاک باشه جفتتون عذاب میکشید ک باعث سردی میشه به مرور زمان

خیلی هم عالی ایشالا موفق باشن و هرروز پر روزی تر از دیروز منم مرکز مشاوره کار میکنمولی حساس نباش گل ...

بله دقیقا همینطوره

ممنونم عزیزم ایشالا شما هم موفق و پیروز باشید 🌸

مرکز مشاوره کدوم شهر؟