2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر امکانش هست بنده سوال حقوقی دارم درباره حکم طلاق مطرح کنیم خیلی کوتاه راهنمایی کنید ممنون میشم 🙏

من زیاد از این مسائل سر در نمیارم

من و نامزد سابقم توافقی باهم جدا شدیم 

منم یکبار تو عقد بعد ۲ ماه جداشدم بعد ۵ سال دوباره ازدواج کردم و از اینکارم راضیم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
من و شوهرم خیلی باهم تفاوت داریممن آروم اون پر سروصدا از اولم به خاطر پول باهاش ازدواج کردم که دیدم ...

برعکس دوست من،دوست من پر سر وصدا ،همسرش ساکت،سر همین مسئله جدا شدن،دخترش و داد همسرش،با دوستاش همش تو گشت و گذاره،میگه آزادم،

ولی این همر نیست دوست من،دخترش مدرسه میره،خوراکی تو کیفش و مادر دوستش میذاره،همبازیاش پسرای تو کوچن،لباسای نامرتب،

هنر اینه که به خاطر بچتون موندید

بپرس

بنده حکم طلاقم تایید شد با حسرو حرج که تمام حقم را بخشیدم و هیچ نگرفتم حتی جهازیه حالا آقا به دیوان عالی کشور اعتراض دادن العان بنده سوالم اینه حکم از دیوان عالی کشور کی میاد چند مدت زمان می‌بره تا جواب بیاد و اینکه امکانش هست حکم تایید نشه یا انشالا حکم تایید میشه دوباره ممنون میشم جواب بدین.