2777
2789
عنوان

اونایی که کراتین پروتیین بوتاکس مو کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست
مگه نخوندی تاپیکمو ماسک داخل حموم نزدم موهام خراب شد

ربطی نداره 

ماسک مراقبت در درازمدته. نه که با یه بار حموم رفتن موهات فر بخوره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رااااستی تا 72 ساهت نباید بری حمان

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
رااااستی تا 72 ساهت نباید بری حمان

اون خانم موهامو که بوتاکس کردم شست برام شامپو وماسک زد همون لحظه شست سشوار کشید اتوهم کشید گفت تا۳روز نرو منم ۴روز نرفتم بعد رفتم

اون خانم موهامو که بوتاکس کردم شست برام شامپو وماسک زد همون لحظه شست سشوار کشید اتوهم کشید گفت تا۳رو ...

البته بوتاکس مثل کراتین صاف نمیکنه ها 

من کراتین میکنم سه روز بعد طبیعیه دیگه خیلی صاف نیست یه مقدار حالت دار میشه دو سه روز دیگه که حموم میری بازم حس میکنی حالتش بیشتر شد ولی دیگه مثل قبل نمیشه همونطوری صافه تا هشت نه ماه

البته بوتاکس مثل کراتین صاف نمیکنه ها من کراتین میکنم سه روز بعد طبیعیه دیگه خیلی صاف نیست یه مقدار ...

پس چرا اول که موهامم برام شست سشوار کشید شلاقی شلاقی بود خودم بعد سه روز شستم تمام فره 

پس چرا اول که موهامم برام شست سشوار کشید شلاقی شلاقی بود خودم بعد سه روز شستم تمام فره

نباید اینجوری میشد ربطی هم به ماسکت نداره اول چون خیلی سشوار کشیده خوب معلومه شلاقی میشه ولی تا چند ماه صافه تقریبا حداقل فر نیست شاید موادی زده برات مشکل داشته

نباید اینجوری میشد ربطی هم به ماسکت نداره اول چون خیلی سشوار کشیده خوب معلومه شلاقی میشه ولی تا چند ...

یعنی ربطی به ماسک موم که مال داخل حموم نیست نداره واینکه بعد حموم سچبا سشوار سرد موهامو خشک کردم