2777
2789
عنوان

ایا اقایون فقط بخاطر رابطه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 158 پست
تو تاپیک قبلیم تعریف کردم کاش همین طور باشه که میگی

خوندم و تاریخ عضویتت رو هم دیدم امیدوارم سرکار نباشیم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوندم و تاریخ عضویتت رو هم دیدم امیدوارم سرکار نباشیم

یه کاربری دگ دارم 

اینو چون میخواستم جزییات رابطمو بنویسم نمیخواستم قضاوتم کنن 

الانم صرفا چون نزدیک مراسممونه دلم شور میزنه تاپیک زدم وگرنه به نی نی یار میگم تعلیقم کنه

نه بابا ازدواج سنتی چطور عاشق شده نهایت با ده جلسه دیدار چند ساعته؟

خب از اونایی بوده که حوصله نداشته بره اول دوست پیدا کنه بعدچند وقت اگه خوششون اومد ازدواج کنن 

دوتا از دوستای منم سنتی ازدواج کردن ،حوصله دوست شدن و چت کردن و .....نداشتن 

خب از اونایی بوده که حوصله نداشته بره اول دوست پیدا کنه بعدچند وقت اگه خوششون اومد ازدواج کنن دوتا ا ...

حوصله دوست داشتن نداشتن چطور میخوان زن بگیرن 

زنشونم باید دوست داشته باشن دگ

نه بابا ازدواج سنتی چطور عاشق شده نهایت با ده جلسه دیدار چند ساعته؟

من و همسرم تو دو سه جلسه اول بهم علاقه مند شدیم .... من ک جلسه اول😁 

برای پررو نشدن محبتی که اونو از مسئولیت‌های خودش دور کنه 

یا از خودگذشتگی آلکی 

یه چیزی میخواد بخره برات نگو وای نه گرونه 

یا نذار بفهمه با خونوادت مشکل داری و خیلی چیزهای دیگه 

بهترین راهنما برات در حال حاضر  خوندن کتاب زنان زیرک هست. 

من و همسرم تو دو سه جلسه اول بهم علاقه مند شدیم .... من ک جلسه اول😁 برای پررو نشدن محبتی که اونو از ...

شما مااشااله داری 😂😂😂

اره دقیقا همینجوریم ابم بخره من میکم وای نههههه زحمت نکش

دقیقا همینهو حس عذاب وجدان که نکنه من صبر نکردم

تاپیک قبلی رو خوندم 

ببین تو رابطه های لانگ تو نمیتونی شناخت زیادی از طرف بدست بیاری توی چت همه چیز جذاب تر بنظر میرسه تا واقعیت  بهر حال بنظرم هیچی بدتر از بلاتکلیفی نیست بلاتکلیفی باعث میشه ادم فرصت هاش بسوز پس سعی کن بخودت کمک کنی قبلی رو فراموش کنی چون کسی که ۶ سال فرصت داشت بیاد خاستگاری و فرصت سوزی کرد احتمالا هیچ وقت قصد ازدواج نداست

حوصله دوست داشتن نداشتن چطور میخوان زن بگیرن زنشونم باید دوست داشته باشن دگ

زنت رو هر شب از سرکار میایی خونه میبینیش ،میشینین حرف میزنین کنار هم .غذا میخورین .

نه اینکه دوست دخترت شب زنگ بزنه تا ساعت ۱ نصفه شب عین رادیو در گوشت روزه بخونه از خواب و زندگی بیفتی .

در کل منظورم اینه زندگی زن و شوهری بهتره بلاخره اخر شب پیش همین .

ولی دوستی همش چت و تلفنه ادم خسته میشه حوصلش نمیکشه 

درست بیشترین نیروی محرکه هست چه برای زن چه مرد ولی کسی که فقط بخاطر این مورد باشه ازدواج نمیکنه میره ...

آره منم گفتم دلیل اصلیش میل جنسیه 

وگرنه که چیزای دیگه هم هست ...ولی خب اینم یه چیز کاملا طبیعی هست که تو وجود همه ی انسانها و حیوانات وجود داره 

دقیقا همینهو حس عذاب وجدان که نکنه من صبر نکردم

عذاب وجدان که اصلا نداشته باش تاپیک قبلیم خوندم و کلا با رابطت مخالفم ضمن اینکه خانواده بسیار بسیار مهمه بنظرمن که این مورد خیلی هم عالیه از دست نده اون یکی دیگه هم بگیر نبود خیالت راحت ازون بزن در روهای ماهر بوده همینجا یه خانم دیگه بوده که دوست پسر داشت رابطه هم داشت باهاش بعد چند وقت تاپیک زد که فهمیده آقا متاهل بوده،😐 اون عشق و علاقه ای هم که شما ازش حرف میزنی دقیقااا بخاطر همون بغل و بوسه و  رابطه ای که باهم داشتید بوده من به این خاطر خیلی مخالفم با رابطه قبل ازدواج چون شدیداً برای خانم وابستگی به وجود میاره هررر زمان خواستی پشیمون شی و بهش فکر کنی به این فکر کن اون یه آدم بود که همینقدر برات ارزش قایل نشد بیاد خواستگاریت!!!! اصلا دو دلی تو رو درک نمی کنم!!! اصلا معلوم نیست که اون آقا زن داشته یانه!!!!! فکرم نکن عاشقشی و فلان صرفا اینا کار هورمون هاست و بس،🙃 شما دیگه سی سالته سنتم کم نیست بگم درک نمیکنی!!! 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰