2777
2789
عنوان

وای چقدر مادر شوهرم اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 17 پست

ببین بعضی ادما اخلاقشون اینجوری ، خواهر من سال ۸۱ عروسی کرده.

هنوزم حد و اندازه کادوهاشو مادرشوهرش تعیین میکنه، اون میگه کی رو دعوت کنه یا نکنه.

خواهرمم یه اخلاقی داره، وقتی کم  بگه و به نفعش باشه، میاد از شعور و عقل مادرشوهرش تعریف میکنه، اگر به مزاق خواهرم خوش نباشه، به شوهر بدبختش غر میزنه فقط.

از الان همین اول کاری جلوش وایسا، دو بار، سه بار دلخوری ایجاد میشه ، ولی دیگه خودشو جمع میکنه.

البت با جاریتم هماهنگ باش، دو تایی کودتا کنید

ببین بعضی ادما اخلاقشون اینجوری ، خواهر من سال ۸۱ عروسی کرده.هنوزم حد و اندازه کادوهاشو مادرشوهرش تع ...

با جاریم هماهنگم اون کفت من نیام شوهرم برا فامبلای خودم جبران میکنه گفت ولی تو نیا شوهرت که پشتته ولی برای مهمونی ها رک جواب مادر شوهرم و میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با جاریم هماهنگم اون کفت من نیام شوهرم برا فامبلای خودم جبران میکنه گفت ولی تو نیا شوهرت که پشتته ول ...

میگم جلوش وایسین.

من اینقدر بدم میاد، خواهر من پسرش ۲۰ سالشه، بازم مادرشوهرش بهش زنگ میزنه به فلانی، مثلا ده تومن کادو بده.

من هم سنن خیلی از خواهرم کوچیکم، هم خیلی بعد اون عروسی کردم.

اصلا اجازه نمیدم، کسی برام تعیین تکلیف کنه.