2777
2789
عنوان

هنوزم مرگ همسرم رو باور نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بیامرزدش .

چند سالش بود؟

کاش شوهر منم تا صبح با حادثه از دنیا بره منم باور نکنم

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

خدا رحمتشون کنه عزیزم

داغ کسایی ک دوستشون داریم خصوصا ناگهانی میرن خیلی سخته💔💔💔

من امشب اتفاقا خیره شدم یه گوشه

دوباره یادم افتاد مادربزرگم ک منو بزرگ کردش جدی جدی نیست پر کشیده

من حتی از مرگ بزرگترین دشمنام هم ناراحت میشم 

شما که حتما شوهرت آدم خوبی بوده

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

خدا بیامرزش 

روحش شاد 

میگن مرگ و سوگ عزیز تا یک سال سنینتره بعدش کمتر یشه و هیچ وقت فراوش نمیشه چون خودمون نمیخوایم و نمیپذیری فراموش کنیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خدابهت صبر بده خیلی سخته خیلی زمان میبره تا کنار بیای ولی مقاوم باش

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

روله 

خدا صبرت بده 

تا میتونی براش خیرات کن

من داداشمو سه ساله از دست دادم هنوزم بیادش گریه میکنم دلم خیلی براش تنگه گاهی میاد تو خوابم خصوصا وقتی به نیتش خیرات میدم 

ان شاء الله جاش بهشت باشه خدا ازش راضی باشه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اخی الهی سخته خدا رحتمش کنه 

انشاالله خدا ب شما عمر با عزت بده

درد کمی نیست طبیعیه این حس و حالت ولی کم کم بفکر باش بری پیش یه روانشناس و یا  روانپزشک ، راحت تر از این داغ عبور کنی

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
خدا بیامرزدش .چند سالش بود؟کاش شوهر منم تا صبح با حادثه از دنیا بره منم باور نکنم

😥😥ای بابا

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری