2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭 بیاین

100 بازدید | 11 پست

سلام یکساله ازدواج کردم خانواده همسرم هزار تا حرف بارم کردن تهمت هرزه بودن بگیر تا فحش همسرم آدم بدی نیس خانواده من خیلی بهش محبت میکنن خیلی امشب برگشت گف خانواده تو برام کاری نکردن جیگرم آتیش گرفت آتیش گرفت قدر خوبی نمی‌دونه قلبم درد گرفته 24سالمه دارم همه چی تحمل میکنم کارش تو ی شهر ذیگس بهش گفتم حالم خوب نیس برو زنگ زد گفت من میرم کار دارم خدافظ براش مهم نبودم که امشب با این حالم نمونم خانما حس میکنم امشب قراره بمیرم نمی‌دونم حس میکنم فردا نیستم چون ی جوریم میشه حرف بزنید کمکم کنید من کسی و ندارم 

اروم باش عزیزم زندگی همینه پستی بلندی زیاد داره قرار نیست با یه حرف یه بحث یه دعوا تو زندگیتو ب پایان برسونی اول راهی زندگی اونقد پوست کلفتت میکنه که ب این روزات میخندی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم تموم شدم تموم شدم کاش میمردم هستم

خدانکنه عزیزم خونواده شوهرت بیخیال شوهرتم باسیاست زنونه‌جذبش کن بخدا زندگی همه بالا پایین داره از بیرون خوشه از درون هرکسی یه مشکلی داره همه گل بلبل نیستن فکر نکن فقط توتنها منفور خونواده شوهر وشوهرهستس

خدانکنه عزیزم خونواده شوهرت بیخیال شوهرتم باسیاست زنونه‌جذبش کن بخدا زندگی همه بالا پایین داره از بی ...

با کدوم سیاست هرکاری کردم هر کاری کردم خاستم برم پیش دعا نویس حتی 

با کدوم سیاست هرکاری کردم هر کاری کردم خاستم برم پیش دعا نویس حتی

نه نه این چیزا رو ب زندگیت بازنکن اشتباه نکن اگه الان شوهرت یکمی هم امید بهش داشته باشی بعدش دیگه باید دستت بشوری ازاین زندگی ارامش نخواهی داشت همیشه روغذاش یاابش یا ودوود بخون خیلی خوبه توخونه سوره واقعه بخون سوره اخلاص من همسرم خودش حافظ کل قران اهل نماز روزه ست اوایل ازدواج هیچ علاقه ای بهش نداشتم ولی کم کم وابسش شدم همیشه توخونه قران میخونه