2777
2789
عنوان

مادر بد وجود داره بنظرتون علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست

من فکر میکردم مادرم یه تیکه از بهشته

۳۸ سال این فکرو میکردم

بعد یکدفعه جهان بینیم راجع بهش عوض شد

دیدم مادرم ۳۸ سال با من خوب بود ، چون من رو تو جبهه ی خودش داشت

یکبار که بشدت با عقایدش مخالفت کردم ، چنان منو به زمین زد که ۳۰ تا دشمن نمیتونستند باهام اینکار رو بکنند

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بله مادر خود من

ینی دوتا عکس رو بهم میندازه ما ۸ تا خواهر برادریم ولی هممون با دوبهم زنی ب جون هم انداخته

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر بد وجود نداره ، بهتره اینجور بگیم که مادری که با کلی عقده و اجازه نداشتن ها از دوران کودکی نوجوانی جوانی بزرگسالی قبل ازدواج بعد ازدواج حین رفتار با شوهرش سپری کرده ، وجود داره

اگر هرکی بچه زاییده باشه رو مادر بدونه قطعا اشتباهه مادر خوبه مادر بد نداریم مگر اینکه طرف کلا مادر نباشه 

کسی که به خاطر حرف مردم که نگن مشکل داره بچه میاره 

کسی که با وجود فقر ژن افسرده و اختلاف های خودشون تو رابطه و جلوگیری از طلاق بچه میاره میشه بهش گفت مادر؟کسی که بچه میاره و ولش میکنه و... مادره؟مادر بد نمیشه همیشه خوبه ولی مادر کمه...!

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
مادر من از دختر متنفر بود 💔💔💔💔

مثل مادر من خدا هم خوب گذاشت تو کاسه اش یه پسر بهش داد که... البته ناراحتم هم برای خودش هم داداشم که انواع بیماری ها رو داره

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
بله مادر خود منینی دوتا عکس رو بهم میندازه ما ۸ تا خواهر برادریم ولی هممون با دوبهم زنی ب جون هم اند ...

دقبقن عین مادرمنه ، اون بچه ای ک داشته باشه رو میخاذ اونی ک دست تنگ تر اونو نمیخاد ولی در کل پسر دوسته چشم دیدن پیشرفت داماد رو نداره ، حاضره دخترش شام شب نداشته باشه توی رنج و عذاب و نداری  دست و پا بزنه  ولی دامادش پیشرفت نکنه از پسراش جلوتر نزنن

مثل مادر من خدا هم خوب گذاشت تو کاسه اش یه پسر بهش داد که... البته ناراحتم هم برای خودش هم داداشم که ...

چه فایده چه دردی از روح زخمی ما درمان میشه البته الحمدلله من تونستم ببخشم و خودمو درمان کنم

بله مادر بد وجود داره همونطور که میوه ی بد وجود داره،خدا تو هر قشری و خلقتی استثنا قرار داده ولی اصلش بر خوب بودن مادره 

اینک یه مادر چرا بد میشه برمیگرده به تروماهایی ک در کودکی یا بزرگسالی تجربه کرده  و باعث تبدیل شدنش ب چنین ادمی میشه خیلی کم استثنا هم وجود داره ک طرف ژنتیکی مشکلات درک احساسی داره و نمیتونه عشق محبت پیوند ها و.. رو درک و احساس کنه و دست خودشونم نیس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید