2777
2789
عنوان

شوهرم حرفای بدی بهم زد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی وقتی طرف اینقدر راحت میگه نمیخوادت برای چی بمونی؟؟؟؟اینکه شما از همسرت جدا بشی دلیل بر این نیست ...

چرا میشه دیگه چون شوهرم قرص اعصاب میخوره محاله بچرو بدم بهش یا بزارم ببره 

من دوسش دارم بهش وابسته ام، دخترمم دوسش داره

خب چه فایده وقتی اون دوست نداره حتی میگه خیانت میکنم

واقعا همین اخلاقا مردا رو پرو میکنه

تو تحت هر شرایطی گفتی من ازت دست نمیکشم

اونم هر جور میخواد میتازونه

لایکم نکن لطفا🙏
هشتش گرو نه هیچی نداره جز یه ماشین

په چ جوری میخا مهریتو بده

ببین عزیزم به هر حال این اقا بیماره یا کمک کن درمان بشه با جداشو چه فایده اینقد تحقیر بشی وقتی رفته شکایت کرده ک نمیخادت اخه چه دوست داشتنی

خب چه فایده وقتی اون دوست نداره حتی میگه خیانت میکنمواقعا همین اخلاقا مردا رو پرو میکنهتو تحت هر شرا ...

میدونم کارم اشتباهه چون باعث شده اون پرو بشه ولی بخاطر دخترم دو جلسه مشاوره هم رفتیم با هم ولی اون همش دنبال اینه بگه من بدم من مشکل دارم

په چ جوری میخا مهریتو بدهببین عزیزم به هر حال این اقا بیماره یا کمک کن درمان بشه با جداشو چه فایده ا ...

باباش گفته خونشو میفروشه و میده یا قسطی میده، خیلی خیلی تحقیر شدم همش بابامو مسخره میکنه خودشو خونوادش 

باباش گفته خونشو میفروشه و میده یا قسطی میده، خیلی خیلی تحقیر شدم همش بابامو مسخره میکنه خودشو خونوا ...

وا پس معطل چی میخای چکار این ادمو طلاقتو بگیر مهرتم بگیر کارکن عزیزم الان نصف مملکتو زنا گرفتن انشالله بهترش سر راهت بیا

وا پس معطل چی میخای چکار این ادمو طلاقتو بگیر مهرتم بگیر کارکن عزیزم الان نصف مملکتو زنا گرفتن انشال ...

از اینکه دخترم بدون پدر بشه ناراحتم نمیخام زندگیشو خراب بکنم فقط واسه همین تحمل کردم

از اینکه دخترم بدون پدر بشه ناراحتم نمیخام زندگیشو خراب بکنم فقط واسه همین تحمل کردم

ببین عزیزم طلاق همیشه هم بد نیست گاهی ب خاطر همین فکر غلط زندگی اون بچه هم تباه میشه چه بسا بعدها بهت بگه منو بدبخت کردی

با یه مشاور حتما مشورت کن عالیه

ببین عزیزم طلاق همیشه هم بد نیست گاهی ب خاطر همین فکر غلط زندگی اون بچه هم تباه میشه چه بسا بعدها به ...

اصلا کاری به این حرفا ندارم حضانت دخترمو میخام بگیرم ازش میگه مهریت کامل ببخشی میدم منم خب اگر ببخشم با کدوم پول زندگی بکنم اخه اگر نبخشم هم باید بچمو بعد طلاق باهاش تقسیم بکنم که اصلا نمیخام اذیت بشه بچه، قرص اعصاب میخوره نمیدونم میشه ثابت کرد عرضه حضانت نداره 

اصلا کاری به این حرفا ندارم حضانت دخترمو میخام بگیرم ازش میگه مهریت کامل ببخشی میدم منم خب اگر ببخشم ...

اره اگه ثابت بشه قرص اعصاب میخوره رد حضانت میشه اصلااا مهریتو نبخش پشتوانته اون نمیتونه بچه بزرگ کنه میخاد از احساست نسبت ب بچه سو استفاده کنه ک مهریتو نده وگرنه در نهایت بچه هم میده بهت

اره اگه ثابت بشه قرص اعصاب میخوره رد حضانت میشه اصلااا مهریتو نبخش پشتوانته اون نمیتونه بچه بزرگ کنه ...

شاید خدا این راهو. کزاشته جلوی پام که تنها شانسم همینه این روانیه قرص میخوره و احتمالا حضانت نمیدن بهش فقط یه چیزی من الان باید برم با یه وکیل حرف بزنم و بگم ببینم حضانت اینا میشه؟