با شوهرم دعوام شد گفت دوست ندارم گفت اگر طلاق نگیری نری زیر سرم بلند میشه ها😔منم هیچ جوابی نداشتم بدم چون دوسش دارم و میخوام زندگی بکنم ولی اون رفته شکایت کرده که من بداخلاقم و اینا،جوری وانمود کرده که انگار مقصر منم، دیروز هم بهم گفت حضانت بچه میدم مهریت ببخش،یا اینکه میگه مهریه بگیر بچه هم پیش من باشه هم پیش تو، ولی من نمیخام بچم اذیت بشه، شک هم دارم که خیانت میکنه، قرص اعصاب هم میخوره منم دلم ازش خونه بخاطر دخترم نشستم سر زندگیم هرکی وقت کرد کامل بخونه بگه باید چیکار بکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین عزیزم طلاق همیشه هم بد نیست گاهی ب خاطر همین فکر غلط زندگی اون بچه هم تباه میشه چه بسا بعدها به ...
اصلا کاری به این حرفا ندارم حضانت دخترمو میخام بگیرم ازش میگه مهریت کامل ببخشی میدم منم خب اگر ببخشم با کدوم پول زندگی بکنم اخه اگر نبخشم هم باید بچمو بعد طلاق باهاش تقسیم بکنم که اصلا نمیخام اذیت بشه بچه، قرص اعصاب میخوره نمیدونم میشه ثابت کرد عرضه حضانت نداره
اصلا کاری به این حرفا ندارم حضانت دخترمو میخام بگیرم ازش میگه مهریت کامل ببخشی میدم منم خب اگر ببخشم ...
اره اگه ثابت بشه قرص اعصاب میخوره رد حضانت میشه اصلااا مهریتو نبخش پشتوانته اون نمیتونه بچه بزرگ کنه میخاد از احساست نسبت ب بچه سو استفاده کنه ک مهریتو نده وگرنه در نهایت بچه هم میده بهت
اره اگه ثابت بشه قرص اعصاب میخوره رد حضانت میشه اصلااا مهریتو نبخش پشتوانته اون نمیتونه بچه بزرگ کنه ...
شاید خدا این راهو. کزاشته جلوی پام که تنها شانسم همینه این روانیه قرص میخوره و احتمالا حضانت نمیدن بهش فقط یه چیزی من الان باید برم با یه وکیل حرف بزنم و بگم ببینم حضانت اینا میشه؟