2777
2789
عنوان

خیلی زشت شد جلو همکارام

88 بازدید | 4 پست

ما تو گاو صندوق شرکت پول داریم ک ب عنوان تنخواه میدیم ب نگهبانی ،مسئول اونم منم

صبح همکارم با آژانس اومده بود پول نقد نداشت به نگهبانی گفته حساب کرده و همکارم ۸۰ تومن به نگهبانی بدهکار بود 

ب منم گفت خانوم فلانی از صندوق ۸۰ تومن میدی بهم میدم ب نگهبانی گفتم باشه 

بعد تو ذهنم گفتم خب من چرا از صندوق بدم از جیبم میدم خب منتها ۸۰ تومن نقد نداشتم ۱۰۰تومنی رو از صندوق خرد کردم ۸۰ تومن دادم ب همکارم منتها متوجه نشد ک من از جیبم دادم و از صندوق ندادم بقیه هم همینطور 

از همه زشت شد الان میگن دختره خسیسه ی تعارف نکرد ک من از جیب خودم میدم در حالی ک‌من بدون اینکه بقیه متوجه بشن این کارو کردم 

چیکار کنم ؟فردا پولو پس دادنی بگم از صندوق ندادم ؟الا چطور بگم ک متوجه بشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا زیادم مهم نیس والا اگر میخواست از جیبت بدی از بقیه میگرفت خب نمیومد به تو بگه از صندوق بده ، ولی میتونی بگی قابلتونو نداره از صندوق برنداشتم مال خودم بود