2777
2789

تنفسش مشکل پیدا کرده رفت جاده میترسم شب بخوابه خدایی نکرده اتفاقی براش بیوفته توروخدا براش دعا کنید توروخدا

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

راننده هستند؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله

خدا محافظشون باشه انشالله

راننده ها واقعاااا مظلومند

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
خیلی خیلی نگرانم

نگران نباش

پدرت رو بسپار دست کسی که از بدو تولدش نگهدار و نگهبانش بوده

مگه قبل از این شما مراقبش بودی؟؟؟

نه

بسپارش بخدا آیت الکرسی بخون و به خدا بگو سپردمش بخودت که بهترین مراقب و محافظی

نگران نباشپدرت رو بسپار دست کسی که از بدو تولدش نگهدار و نگهبانش بودهمگه قبل از این شما مراقبش بودی؟ ...

خیلی گفتم ولی انقدر تو این سال ها نگران بودم الان که بدرقش کردم زدم زیر گریه

خیلی گفتم ولی انقدر تو این سال ها نگران بودم الان که بدرقش کردم زدم زیر گریه

خدا پشت و پناهش

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

توکل کن بخدا ، خدا خیلیییی بیشتر از شما ، بنده شو دوست داره

خدا پشت و پناهشفالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمینتوکل کن بخدا ، خدا خیلیییی بیشتر از شما ، بنده شو د ...

بله قطعا همینطوره خدارو به همه ی مقدسات قسم دادم اصلا جدا از اون حرف شما درسته