2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق شدین اونم طرف فامیل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 152 پست
فکر کنم دوسم نداشت💔از صبح دارم دیونه میشم خیلی دلم براش تنگ شده رفتم بیرون با یکی دعوام شد ابروم رف ...

بیخیال

اگه دوسِت داشت اونو ول میکرد بخاطر تو و قیدتو نمیزد ب این راحتی

کاربری دست دونفره😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی دوسش دارم💔🥲

تو یه رابطه قوی و موندگار مرد عاشق تره مرد پیگیر تره

فکر نکن میتونی به سمت خودت بکشیش درستش کنی به فرضم بتونی این کارو کنی عمرت هدر میشه تو تایم درست کردن یه ادم کلی میتونی خودتو زندگیتو ارتقا بدی اصلا میتونی از شخص دیگه ای عشق دریافت کنی(به شرطی ک با قضیه قبلی کوتاه اومده باشی و اگر برگشت دیگ بهش برنگردی در غیر این صورت خیانته)

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
من خیلی خرم خوب اینقدر امروز گریه کردم چشام نمیبینه دیگه

درکت میکنم‌منم‌با پسرداییم بودم همین بلارو سرم‌آورد درسته ک خیلی عذاب میکشم ولی دیگ بهش پیام نمیدم‌چون ارزششو نداره

کاربری دست دونفره😃
نمیدونم خودمم نمیدونم ولی با همه تقریباً فرق داره با کسی صحبت نمیکنه بیرون نمیره فقط میره سرکار دانش ...

خب چی بگم 

بهت توجه نمیکنه اصلا؟؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو یه رابطه قوی و موندگار مرد عاشق تره مرد پیگیر ترهفکر نکن میتونی به سمت خودت بکشیش درستش کنی به فر ...

همه زندگیم تباه شد پنج سال عمرم رفت شدم یه دیپلمی بدبخت بدون هیچ هنرو شغلی ۲۲ سالمه😭

خیلی خوش شانس بودی ، من عروس خالمم قشنگ معلومه از من خوشش نمیاد، حتی بچه هام مریض بشن سراغشون نمیگیر ...

وااا چ پرو

این از اول اینطوری بود؟موقعی ک اومد خواستگاری همینقدر پرو بود😑

من واقعا از این خاله زنک بازی ها خوشم نمیاد زنداییم آدم خوبیه ولی پیش میاد دیگه دست خودشون نیست مثلا روی موضوع عروسی اونا می‌گفتن بگیرید حالا من شرایطشو نداشتم  خودمو مستقیم درگیر نکردم همسرم گفت بهشون تو موردی ک بهتون مربوط نیست دخالت نکنید این تصمیمات بین خودمون دو نفره و تمام بنظرم واقعا بستگی داره طرفت بتونه ارتباطات رو مدیریت کنه وگرنه زنا وقتی با هم درگیر بشن پایان جنگشون با خداست 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

نمیدونم شایدم خیلی زشتم 

اون از من بهتره 

دختر خالش جلوی همه بهم میگه هفت رنگ چشات هفت رنگیه میخنده همه مسخرم می کنن اون البته چیزی نمیگه ولی دختر خالش به هر نحوی منو تحقیر می کنه 

همه زندگیم تباه شد پنج سال عمرم رفت شدم یه دیپلمی بدبخت بدون هیچ هنرو شغلی ۲۲ سالمه😭

منم دقیقا ۳ سال دبیرستانم ک میتونستم برا کنکور بخونم رفت

مجبور شدم پشت کنکور بمونم الان پشت کنکورم تازه بازم نمیخونم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ