2777
2789
عنوان

شما وقتی داغونید حالتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
اول گریه میکنمبعد میام به نی نی سایتی ها میگم

بعضیاشون بدتر حال آدمو بدتر میکنن و نمک رو زخم هستن من نی نی سایت درد دل خییییللللییییی کم میکنم ولی آروم نمیشم 

🌈💙 Martia 💙 🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیاشون بدتر حال آدمو بدتر میکنن و نمک رو زخم هستن من نی نی سایت درد دل خییییللللییییی کم میکنم ولی ...

اره اینم هست 

ولی خب وقتی بی کسی چاره چیه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

قهوه میخورم

یا چیزای شیرین و خوشمزه مخصوصا بستنی😆

سعی میکنم تو ذهنم بسازم ارزوهامو تجسم کنم مثلا همه چی حل شده و خودمو اونجایی ببینم که دوست دارم باشم

موزیک شاد گوش میدم

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

می‌دونی اگه صحبت کنی بیشتر یادش میفتی باید دهنتو ازش دور کنی و دوباره یاد آور ارزش خودت بشی اگر هنر و مهارت خاصی داری ساز باشه شمع سازی بافتنی هر چیزییییییی اونو انجام بده اگر شغل خاصی داری دهنتو مشغول اون کن کتاب بخون پادکست های روانشناسی گوش بده 

نگو مرگ تو انقدر با ارزشی که حالا حالا ها باید توی این دنیا بمونی ی نظریه هست میگه خدا وجود خودش رو برای انسان ها قرار داده تا دوباره با تک تک آدما به کمال برسه خدا تو رو انتخاب کرده که به کمال برسه انقد زود دست رد به سینه اش نزن 

با غریبهبا کسی که بدون قضاوت بتونه به حرفات گوش کنهتو حرف بزنی باهاش شاید نتونه واست کاری کنه ولی یه ...

کدوم غریبه

ب هیچکس نمیتونم چیزی بگم

چیکار کنم

خیلی داغونم

حالم با هیچی خوب نمیشه

فقط مرگ میخام😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

با دوستم درددل میکنم. با خدا و امام زمان درددل میکنم. با مامانم درددل میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اره اینم هست ولی خب وقتی بی کسی چاره چیه

بنظرم دردت تو دل خودت باشه بهتر به کسی بگی که بجای مرهم نمک رو زخم باشه من تو دلم میریزم از درون نابود میشم ولی به کسی نمیگم حتی اینجا 

🌈💙 Martia 💙 🌈