2777
2789

اولش از این بگم که حدودا سیزده چهارده ساله بودم دستبند و گردنبند و انگشتر درست میکردم به دوستام میفروختم و میرفتم بیرون تو خیابون  میفروختم.  مادرم نمیدونست و من به مامانم میگفتم که با دوستام میرم بیرون ولی میرفتم ما بین دست فروشا کارامو میفروختم تا اینکه یه روز مامانم منو تو خیابون دید و تا میخورد منو کتک زد و تا دو ماه هم من رو از خونه ممنوع الخروج کرد و معتقد بود با این کارم آبروشونو بردم.شاید اگه مامانم جلومو نمیگرفت الان یه کاسب و بازاری میشدم ولی همه ی محدودیتم برای دختر بودنم بود. بعد از اون رفتم فنی حرفه ای نقاشی و طراحی یاد گرفتم و مدرکشو گرفتم  و تو یه اموزشگاه هنری استخدام شدم برای تدریس نقاشی و طراحی . مامانم همیشه با کار کردن من مخالف بود و معتقد بود که درس بخونم. منم با اینکه از درس بدم میومد به خاطر مامانم خوندم  و تیزهوشان قبول شدم. درامدم از تدریس طراحی و نقاشی خیلییی کم بود و فهمیدم مامانم حق داشته که همیشه بهم میگفت درس بخون تا یه چیزی بشی. موقع انتخاب رشته با خودم فکر کردم و دیدم اطرافیانم که همه رشته های مهندسی خوندن یا بیکارن یا دارن کار غیر مرتبط انجام میدن.  به خاطر همین از ترس بیکاریه بعد از تحصیل زدم دانشگاه فرهنگیان دو سال پشت سر هم کنکور دادم و  رتبه ش رو آوردم و رفتم مصاحبه و هر دو سال رو هم تو مصاحبه رد شدم. از بین رشته های باقی مونده تحقیق کردم دیدم رشته ی مهندسی نساجی رشته ی کمیابیه و اشباع نشده و بهش علاقه هم دارم و تو تهران هم کار براش فراوونه. رفتم این رشته رو خوندم و در کنارش مدرک آیلتس و تی تی سی رو هم گرفتم و کنار دانشگاه به تدریس زبان مشغول شدم.  درآمدم از اموزشگاه که خیلی کم بود.  خصوصی هم دو سه تا شاگرد داشتم که با اینکه درآمدش بهتر بود ولی بازم نمیتونستم با پولش جز خرج روزمره م کار اضافه ای انجام بدم. 

درسم تموم شد و خواستم تو کارخونه ی نساجی کار کنم که خواستگار برام اومد که همه جور خوب بود و منم قبول کردم به شرطی که بیاد تهران زندگی کنیم ولی بعد از عقد مشکلاتی پیش اومد که نتونست بیاد و من مجبور شدم برم شهر اونا.  تو شهر اونا هم برای رشته ی من کار نیست. الان اومدم اینجا همون زبان رو دارم تدریس میکنم با درآمد کم. یه انلاین شاپ تازه زدم نمیدونم بگیره یا نه. 

الانم که دلار شده ۷۵ تومن و طلا مرز پنج میلیون. 

واقعا حقوق ماهی دوازده تومن تو این مملکت هیچی نیست.  با همچین حقوقایی باید بیست سال کار کرد و هیچی نخورد تا بشه یه خونه کوچیک خرید. برا من به شخصه بزرگسالی خیلی خیلی ترسناک تر از اون چیزی بود که فکر میکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم دوست عزیز اکثر ما زنای ایرانی تو انزجار جامعه و خانواده ب جرم دختر بودن محکوم شدیم ولی چاره چیه همه محکومیم وقتی تورم زیاد میشه پولدار پولدارتر میشه و ندار ندارتر امیدوارم دنیا ب کامت بچرخه و بتونی بری شهر خودت

جسارتا الان کدوم شهری؟

درکت میکنم دوست عزیز اکثر ما زنای ایرانی تو انزجار جامعه و خانواده ب جرم دختر بودن محکوم شدیم ولی چا ...

ممنونم 🥺♥

همچنین برای شما و همه ی مردم لایق ایران. 

به خدا مردم ایران لیاقتشون خیلی خیلی بیشتر از ایناست. 

الان لاهیجان هستم.  البته خودمم اصالتا لاهیجانی ام ولی تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم. 

لاهیجانو خیلی دوس دارم طبیعت و زیبایی و همه چیش خیلی بهتر از تهرانه ولی خب برا رشته ای که خوندم اینجا کار نیست.  کلا کارخونه نداره زیاد 

ممنونم 🥺♥همچنین برای شما و همه ی مردم لایق ایران. به خدا مردم ایران لیاقتشون خیلی خیلی بیشتر از این ...

بازم شاید خدا برات خاسته این مسیرو ما ک تو شهر صنعتی اراک زیر بار الودگی له شدیم خوش ب حالتون ک اونجایید

درس خواندم رشته ی خوب رفتم چند سالی کار کردم تو کار یه آسیبی دیدم دیگه نتونستم کار کنم تو یه مدت کم سلامتی و کار و خیلی چیزا رو از دست دادم ... الان میگم کاش بی سواد بودم ولی سالم و خوشبخت بودم پولم مهم نیست 

بازم شاید خدا برات خاسته این مسیرو ما ک تو شهر صنعتی اراک زیر بار الودگی له شدیم خوش ب حالتون ک اونج ...

ممنونم 🥺♥ آخی عمه م خونه ش اراکه 😍 اراک زیاد اومدم.

اخه میدونی اینم هم خوبی داره هم بدی.اینکه کارخونه نداره باعث میشه هوای شهر پاکیزه باشه  ولی خب عوضش یا باید سرمایه داشت که یه کسب و کار کوچیک زد و یا اینکه برا بقیه کار کرد و کارفرماهای اینجا هم چون کسب و کارشون کوچیکه اونقدری سرمایه ندارن که مثل کارخونه ها و شرکتای بزرگ به پرسنلشون برسن .  البته بنده خداها در حد توانشون هوامونو دارن 

ممنونم 🥺♥ آخی عمه م خونه ش اراکه 😍 اراک زیاد اومدم.اخه میدونی اینم هم خوبی داره هم بدی.اینکه کارخو ...

خوشبختم❤️اره شنیدم ک. شهرای شمالی کسب و کارشون محدوده اگه میتونی ی کاری مناسب اونجا راه بنداز فعلا چاره نیست ب خدا ما زیر الودگی پتروشیمی نابود شدیم حالا دیگه از شرکتهای کوچیکو بزرگ و المینیوم نگم واست

امروز چشام میسوخت