یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من دارم میخورم همچنان عزیزم ولی خیلی شنیدم کمک کرده بهشون . امیدوار باش همیشه
من تازه میخام برم تو اقدام q10 و اینوفولیک گرفتم میخام ببینم کسی بوده که نتیجه گرفته باشه فقط من وقتی میخورم حالت و تهوع خیلی عذر میخام اسهال گرفتم نمیدونم چرا
متفورمین هم داده بهت؟ روزی چند تا؟انشالله همبن ماه اول نتیجه بگیری واسه منم دعا کن
من اصلا دکتر نرفتم عزیزم خودم رفتم از داروخونه گرفتم من pco چند ماه دارم پیلاتس هم کار میکنم امیدوارم بار اول جواب بگیرم،انشالله شماهم خیلی زود دامن تون سبز بشه شماهم برای من دعا کنین
من اصلا دکتر نرفتم عزیزم خودم رفتم از داروخونه گرفتم من pco چند ماه دارم پیلاتس هم کار میکنم امیدوار ...
اوهوم حالت تهوع ات بخاطر pco. در کنارش دکتر برو چکاپ شو . من موهای زائد چونم یک ان خیلییی زیاد شد و رفتم دیدم بلههه کیست ۶ سانتی دارم علاوه بر پی سی او
اوهوم حالت تهوع ات بخاطر pco. در کنارش دکتر برو چکاپ شو . من موهای زائد چونم یک ان خیلییی زیاد شد و ...
آخرین باری که سونو دادم یه فولیکول ۱۵ و فولیکول های ریز داشتم که دکتر تشخیص pcoداد موهای زائد شاید در حد دوتا زیر چونه داشته باشم اضافه وزن خداروشکر ندارم وزنم ۴۹ ۵۰ بیشتر نمیشه معمولا