2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام رو چی صدا کنم

120 بازدید | 11 پست

بچه ها من 26/سالمه دو ساله ازدواج کردم و تو یه ساختمون با مادرشوهرم بعد پنج تا خواهر شوهر دارم یکیشون 35 یکیشون 42 اون یکی ها هم بالای پنجاه دارن بعد ارتباط گرفتن باهاشون سخته دائم هم خونه مادرشونن و من اینا رو میبینم بعد صمیمی میشم اجازه دخالت تو هر چیزی فکر کنی به خودشون میدن صمیمی نشم شوهرم لج می‌کنه باهام وکلا طرف اوناست همیشه بعد موندم چی صداشون کنم سه تا جاری دارم دو تاشون 36اینا اون یکی بالای چهل سالشه بعد اینا به خواهرشوهرام عزیزم میگن حتی این جاری بزرگم خواهر شوهر کوچیکا رو عزیز صدا میکنن و کلا خودشیرینی هستن خودشون رو کوچیک میکنن همیشه جلو خواهرشوهرا  بعد من اصلا عزیز تو دهنم نمیچرخه دیشب دعوا تو خونه داشتیم سر اینکه شوهرم می‌گفت چرا اینا و شما صدامیکنی من به خواهرام  میگم عزیز تو هم باید اینجوری صداشون کنی بعد چند دفعه اومدم صدا کنم اصلا تو دهنم نمچرخه آبجی هم نمی چرخه نمی‌دونم بخاطر رفتار بدی بوده که دیدم ازشون همیشه و نمیتونم بگم بعد از من هم بزرگتر هستن و تفاوت سنی داریم نمیتونم هر چیزی صداشون کنم چون اینا هر کاری می‌کنه آدم بی احترامی میبینن و دائم دنباله جنگ و دعوان شما بنظرتون چی صداشون کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو ابجی عزیز هم نگو ک شورش درنیاد همون ابجی 

مناسبه 

سه تاخواهر شوهر دارم ک از من ده دوازده سال بزرگن ابجی صدا میکنم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اسم هم صدا میزنم گیرم شوهرم میگه زشته بزرگتر از خودت رو با اسم صدا میزنی

زهرا خانم

مریم خانم

یا هر اسمی که دارن با خانم...

یا بجای خانم

جان الکی بگو

زهراجان

مریم جان...

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

اسم هم صدا میزنم گیرم شوهرم میگه زشته بزرگتر از خودت رو با اسم صدا میزنی

راست میگه زشته

ببین محترمانه صدا کنی شخصیت خودت بالا میره 

من با دختر عموم فامیلیم از چند طرف بعد اون داییای منو که سن بالان بالای شصت سال به اسم صدا میزنه منم میخواستم مثل خودش خاله ها و دایی هاشو به اسم صدا بزنم دیدم دور از شخصیت منه

🌸