2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم بی اختیاری ادرار گرفته میخان بیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه مهمون داشتم که پسرش ۹ سالش بود شب ادراری داشت،دو شب خونمون بودن،بعد از رفتنش چهار تا پتو شستم،رو فرش آشپزخونه هم جیش کرده بود اونم شستم،ولی اصلاً به روشون نیاوردم بالاخره مهمان حبیب خداست

نمیشه بگی نیان ولی اگه اومدن حواست باشه تا دیش کرد همونجا بروشون بزن

ن بابا اگه جیش‌کنه مجبورم کل قالیو بدم قالیشویی😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بنظرم آدم وقتی بچه اش همچین مشکلی داره، تا درمان کامل بچش نباید خونه های دیگران بره و دیگران و هم به زحمت بندازه. درک هم خوب چیزیه خدا دخترش و شفا بده ولی آخه مگه عهد بوقه عنبرنسا چیه خب ببر یه متخصص مجاری ادراری 

کاربری دسته منو خواهرمه
شما در راه خدا ببر دکتر

از من قایم میکنن وگرنه صد در صد میبردم هی میگن اب ریخت مگه میشه مدام اب بریزه تو خشتک دختر ۹ ساله

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
۹ سالشه ن از ۶. ۷ سالگی عفونت داره چندین سری من گفتم ببرینش دکتر مادرشوهرم پریده وسط دکتر چیه عنبر ن ...

فقط میتونم بگم بیچاره بچه که تو همچین خونواده ای هست

عفونت یه چیز طبیعی دختر من چهار سالشه یه مدت می‌گفت بدنم میسوزه بردم آزمایش عفونت ادراری بود البته خیلی کم دکتر گفت نیاز به دارو ندارم 

اگه اینجوره چ مادر بی فکری داره طفلی دختر بچه گناه داره با مادرش صحبت کن

دخترش مدام خارش داره قبلا چند سری گفتم ببرش دکتر دیگه دیدم گوش نمیکنن تازه بهشون برمیخوره دیگه نگفتم

فقط میتونم بگم بیچاره بچه که تو همچین خونواده ای هستعفونت یه چیز طبیعی دختر من چهار سالشه یه مدت می‌ ...

اصلا بچهارو دکتر نمیبره دختر کوچیکش الان ۳ سالشع ۱۰ کیلوعه‌کمبود وزن داره یکی دوبار ما گفتیم ببر متخصص هی میگه متخصص میخاد چیکار کنه بچه سالمه منتها لاغره ژن بدنش

دخترش مدام خارش داره قبلا چند سری گفتم ببرش دکتر دیگه دیدم گوش نمیکنن تازه بهشون برمیخوره دیگه نگفتم

دختر دوستم تو این سن عفونت گرفت خارش تکرر ادرار و بی اختیاری داشت برد دکتر با چند نسخه خوب خوب شد

نبره به کلیه هاش آسیب شدید میزنه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

میخوان درسته نه میخان

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

دختر دوستم تو این سن عفونت گرفت خارش تکرر ادرار و بی اختیاری داشت برد دکتر با چند نسخه خوب خوب شدنبر ...

دیگه ب من مربوط نیست من پسر خودمو هر ۳ ماه یبار میبرم چکاپ منو مسخره میکنن که پولت اضافس😕😑

میخوان درسته نه میخان

بله حق با شماس☺️😂