دخترش چندین ساله درگیر عفونته ب دکتر اعتقادی ندارن و وضع مالیشونم خوبه با عنبر نسا و از این داستانا جدیدا دخترش دیگه بی اختیاری گرفته ب من مستقیم نگفتن ولی متوجه شدم این مدت یکی دوبار خونه مادرشوهرم شلوارشو خیس کرده یبار گفتن شلنگ در رفته خیس کرده یبارم گفتن لیوان اب ریخت دقیقا خشتکش😑چند روز پیش خودش گفت فرشام نجسی گرفته باید بشورم با فامیلمون رفته بودن بیرون میگفت وسط خیابون دختر ۹ ساله. خودشو خیس کرد ما ی شهر دیگه ایم احتمالا اخر هفته بیان بمونن یروز واقعا استرس گرفتم بچه کوچیک دارم از نهم امتحاناتم داره شروع میشه تو این هوای سرد خونمون کثیف بشه چه غلطی بکنم😕 فرشامم تازه اس نوعه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم یه مهمون داشتم که پسرش ۹ سالش بود شب ادراری داشت،دو شب خونمون بودن،بعد از رفتنش چهار تا پتو شستم،رو فرش آشپزخونه هم جیش کرده بود اونم شستم،ولی اصلاً به روشون نیاوردم بالاخره مهمان حبیب خداست
نمیشه بگی نیان ولی اگه اومدن حواست باشه تا دیش کرد همونجا بروشون بزن
ن بابا اگه جیشکنه مجبورم کل قالیو بدم قالیشویی😑
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بنظرم آدم وقتی بچه اش همچین مشکلی داره، تا درمان کامل بچش نباید خونه های دیگران بره و دیگران و هم به زحمت بندازه. درک هم خوب چیزیه خدا دخترش و شفا بده ولی آخه مگه عهد بوقه عنبرنسا چیه خب ببر یه متخصص مجاری ادراری
از من قایم میکنن وگرنه صد در صد میبردم هی میگن اب ریخت مگه میشه مدام اب بریزه تو خشتک دختر ۹ ساله
اگه اینجوره چ مادر بی فکری داره طفلی دختر بچه گناه داره با مادرش صحبت کن
دخترش مدام خارش داره قبلا چند سری گفتم ببرش دکتر دیگه دیدم گوش نمیکنن تازه بهشون برمیخوره دیگه نگفتم
فقط میتونم بگم بیچاره بچه که تو همچین خونواده ای هستعفونت یه چیز طبیعی دختر من چهار سالشه یه مدت می ...
اصلا بچهارو دکتر نمیبره دختر کوچیکش الان ۳ سالشع ۱۰ کیلوعهکمبود وزن داره یکی دوبار ما گفتیم ببر متخصص هی میگه متخصص میخاد چیکار کنه بچه سالمه منتها لاغره ژن بدنش
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....
دختر دوستم تو این سن عفونت گرفت خارش تکرر ادرار و بی اختیاری داشت برد دکتر با چند نسخه خوب خوب شدنبر ...
دیگه ب من مربوط نیست من پسر خودمو هر ۳ ماه یبار میبرم چکاپ منو مسخره میکنن که پولت اضافس😕😑