2777
2789
عنوان

با کسی که دوسش دارم دعوام شد بیاید تحلیل کنید لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 25 پست
منم همینطور بعضی وقتا فحش میدم با اینکه در حاللت عادی و مکالمات روزمره‌ اصلا اصلا فحاشی نمیکنم

منم دقیقا همینم😬

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

حتی اگه عادتش باشه فحش دادن؟

خب این عادت بدیه،من به شخصه کسی که بهم توهین کنه و بددهن باشه تا قیام قیامت کنسله 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور بعضی وقتا فحش میدم با اینکه در حاللت عادی و مکالمات روزمره‌ اصلا اصلا فحاشی نمیکنم

اگه تو‌هین وتهمت ناروایی به خودت نزده اشکال نداره عصبانی بوده وگرنه به درد نمیخوره 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

به من نزده به عمه‌ من مثلا یه چیز بد گفت دیگه خودتون تصور کنین چی بود

اشکال نداره پیش میاد دیگه همه همینن.ببخش وبه روش نیار

منم یهو از کوره درمیرم یه چیزی میگم ولی واقعا دوسش دارم🫠

آدم باید یه فرقی بزاره بین آدم عادی با آدمی که عاشقشه،کسیو که عاشقشی و دوسش داری دلت نمیاد خار تو پاش بره چه برسه فحاشی و فحشش بدی ...باید کنترل خشم داشته باشی .

من تابحال به شوهرم بی احترامی نکردم اونم همینطور ،دهن و دست که هرز باشه احترام از بین میره،احترام و حرمت هم ازبین بره اون زندگی ،زندگی نمیشه (همینطور رابطه ی دوستی فرقی نداره)،باید برای هم ارزش قائل باشیم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
آدم باید یه فرقی بزاره بین آدم عادی با آدمی که عاشقشه،کسیو که عاشقشی و دوسش داری دلت نمیاد خار تو پا ...

چقدر درست و به جا گفتین 

ایشالا خوشبخت باشین همیشه♥️♥️ 

منم دوست دارم هم خودم ترک کنم البته برای من فقط توی عصبانیته 

هم اون که کلا عادتشه بذاره کنار 

آدم باید یه فرقی بزاره بین آدم عادی با آدمی که عاشقشه،کسیو که عاشقشی و دوسش داری دلت نمیاد خار تو پا ...

نکنه عاشقشم نیستم فقط فکرمیکنم هستم🤕😂

چقدر درست و به جا گفتین ایشالا خوشبخت باشین همیشه♥️♥️ منم دوست دارم هم خودم ترک کنم البته برای من فق ...

❤️😘