2777
2789
عنوان

رلم میخاد گوشیمو برا تولدم عوض کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه چرا رل باید اینهمه هزینه کنه من درک نمیکنم و اگه وجود داشت قبول نمی‌کردم چون احساس مدیونی میکردم ...

دوستت دارن خب ، بیشتر روی آینده حساب میکنن اونو زن خودشون میدونن

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
منم برداشتم اینه که در قبال کادو های گرون قیمت قطعا چیزی می‌خواد از دخترهچون اینجا ایرانه و پسراش جو ...

ایران اینجوری شده ک با ی پسر دوست میشی از ادم اون چی،ا و میخوان حتی ی چوب کبریتم نمیخرن بعضیا حالا این میخره و میخواد بازم فرق دارن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ایران اینجوری شده ک با ی پسر دوست میشی از ادم اون چی،ا و میخوان حتی ی چوب کبریتم نمیخرن بعضیا حالا ا ...

اره پسرای ایرانی در ۹۰ درصد مواقع ظرفیتشو ندارن واقعا

نه ظرفیت محبت و توجه بیش از حد نه علاقه زیادی

و نه اینکه میشه باورشون کرد متاسفانه 

.
منم برداشتم اینه که در قبال کادو های گرون قیمت قطعا چیزی می‌خواد از دخترهچون اینجا ایرانه و پسراش جو ...

نه بابا الان رایگانم زیاده ، دیگه مثل قدیم نیست پول خرج کنن بخاطر ش

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
اره پسرای ایرانی در ۹۰ درصد مواقع ظرفیتشو ندارن واقعانه ظرفیت محبت و توجه بیش از حد نه علاقه زیادیو ...

بدتر از همه اینا میدونی چی دور از جون بعضی از دخترامون ک اویزون همینا میشن با هر کس میرن تو رابطه پرروشون کردن

قبلنا پسرا منت میکشیدن الان برعکس شده دختر منت پسر میکشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بدتر از همه اینا میدونی چی دور از جون بعضی از دخترامون ک اویزون همینا میشن با هر کس میرن تو رابطه پر ...

دقیقااااا 

و برای همینم هرموقع این دو نفر باهم قهر میکنن اونی که منتظر منت کشی هست پسره!چون خود ما دخترا جایگاهمون رو نمیدونیم و کار رو به اینجا میرسونیم

.
دقیقااااا و برای همینم هرموقع این دو نفر باهم قهر میکنن اونی که منتظر منت کشی هست پسره!چون خود ما دخ ...

دقیقا 

حالا رابزه خودمون هیچی اینجوری پسرارو برا ازدواجم بدعادت میکنیم

یا مثلا مردی با زنش دعواش میشه میره بیرون نازکش داره