2777
2789
عنوان

کسی که ریزش مو داشته و دکتر رفته باید راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 43 پست
عوارض داره و ادم بعضی وقتا شاید مشکلی براش پیش بیاد نتونه استفاده کنه بای همش بریزه و بدترم بشه

عزیزم وقتی تنها راهت خوردنه قرصه نمیشه ک بی اهمیت باشی.۹۰درصددارن قرص میخورن.توازاون جنبه نگانکن بهش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه دکتری برم بنظر شما؟باز پوستو مو اشه یا نه

چون آزمایشه فرقی نداره ولی پوست وموباشه بهتره.فقط حتمااااینایی ک گفتم روبده تاخیالت کاملاراحت بشه.ازامشبم شروع کن خوردن زینک پلاس ازداروخونه بگیر تاجوابشون بیاد

عزیزم وقتی تنها راهت خوردنه قرصه نمیشه ک بی اهمیت باشی.۹۰درصددارن قرص میخورن.توازاون جنبه نگانکن بهش

نمیدونم یه ماهه دارم فکر میکنم باز نتونستم تصمیم بگیرم 

هزینه ها هم زیاده بعدش من راهم از تهران خیلی دوره دکتر میگه هر ماه باید بیای😢

نمیدونم یه ماهه دارم فکر میکنم باز نتونستم تصمیم بگیرم هزینه ها هم زیاده بعدش من راهم از تهران خیلی ...

تو آزمایشارو که بدی مشکلت شایدمعلوم شدچیع دیگ هرماه لازم نیس بری.مثلا اگع هورمونی باشه روزی۱قرصه کوچولوبخوری درست میشه 

ازمایش نوشت ولی کلن من دیگه نرفتم سمتش چون حالم خوب نبود بیخیال شدم کلن من یزد هستم برا سخته هر ماه ...

آزمایشاتوبده عزیزم حتماااا.لازم نیس بیای تهران بگرد نزدیکه خودتون دکترخوب پیداکن.

جوابارو که گرفتی برو پیشه یه دکتردیگ که نزدیک خودتون باشه اون برات طبق جوابت داروبده.خسته نشوفقط

خدایی انقد ذهنم درگیره یه ماه خوابو غذا ندارم چون موهام وضعش بدجوره و حتی فامیلامونم ندیدم ب چشم

مشکل اصلیهم اینه نزدیک خودمون یه دکتر درست حسابی نداره هر کدوم هم میرم ماینوکسیدیل و این اشغالارو میگن بزن

خدایی انقد ذهنم درگیره یه ماه خوابو غذا ندارم چون موهام وضعش بدجوره و حتی فامیلامونم ندیدم ب چشممشکل ...

ماینو ب نظرم اصلاخوب نیس چون تا موبهش عادت کنه ریزش میاره بدتر.ولی مثلا زینک پلاس وویتامین دی لازمه.اسپری هم هرچی بگیری خوبه جز ماینو.ولی توتاآزمایش ندی معلوم نمیشه مشکلت چیه

ماینو ب نظرم اصلاخوب نیس چون تا موبهش عادت کنه ریزش میاره بدتر.ولی مثلا زینک پلاس وویتامین دی لازمه. ...

اره منم تا دیدم ماینو نوشت تو دلم گفتم دیگه بر نمیگردم ولی گفت تنها درمونت ماینوعه میخای بخاه 

در مورد مزو هم نمیدونم حس میکنم اونم موهارو عادتی میکنه بعد یه مدت بدتر میریزه

ماینو ب نظرم اصلاخوب نیس چون تا موبهش عادت کنه ریزش میاره بدتر.ولی مثلا زینک پلاس وویتامین دی لازمه. ...

یه چکاپ کردم بردم ولیگفت کامل نیست این گفت تو زمینه ژنتیکی داری تا اخر عمرت باید ماینو و فیناستراید بزنی