2777
2789
عنوان

مزوتراپی و پی ار پی و پوست و مو

24 بازدید | 2 پست

سلام دوستان 

من چند ماهه موهام شروع کرده ب ریزش که حتی کف سرم شقیه هام سفیده و یک ماه پیش رفتم دکتر معروف که جز بهتریناس بهم گفت ریزشت ژنتیکیه و باید مصرف چربی و قندو خیلی کم کنی هرماه یه بار پی ار پی یا مزو کنی تا هشت ماه حدقل بعد کلی دارو که شدن دو ملیون مث ماینوکسیدیل فیناستراید و پروژسترون وشامپو کتانازول

ولی من یک ماهه که گذشته هیچ کدومشونو مصرف نکردم چون میترسم ریزشم بدتر شه و اون داروهای هورمونی عوارض بدی داشته باشن الانم بعد یه ماه باید میرفتم پیش دکتر تا تاثیراشونو ببینه ولی من هیچکدومواستفاده نکردم

خواهشن اگه کسی تجربه استفاده از اینارو داشته بیاد منو راهنمایی کنه  یه دنیا ممنون میشم

سلام عزیزم من ریزش مو من انقدر شدید بود کف سرم کچل بود 

از یه خانمی محلول گرفتم کامل ریزش موهام قطع شد البته اون خانم به من یه پک معرفی کرد 

من نتونستم هزینه پک رو بدم فقط محلول رو خریدم ازش

کامل قطع شد رویش مجدد موهام هم داشتم شمارش می‌ذارم شاید به دردت خورد من موهام خیلی عالی شد اصلاً کچلی یهو تبدیل شد به پرپشتی مو عکس قبل و بعد هم بهش دادم 

09026744639

سلام عزیزم من ریزش مو من انقدر شدید بود کف سرم کچل بود از یه خانمی محلول گرفتم کامل ریزش موهام قطع ش ...

کم بدبختی دغریم توهم میخواهی از بدبختیمون سو استفاده کنی داروهای خودتو به فروش برسونی از خدا ک نمیترسید شماها نجسای بی ارزش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید