2777
2789
عنوان

شیرینی خریدن من

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 45 پست
اونی که گفتم حلوا بود که یکی تو ایام فاطمیه پخته بود و تو روضه پخش کردیم و طرف به مامانم حلوای زیاد ...

😅😅😅

دورت بگردم 

آره خطرناکه از این کارا نکن 

کاش این نذرا رو بدن نیازمندا

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر خودمم اگه شیرینی نمیخریدم اینجوری نمیشد دیگه عبرت شد دیگه شیرینی نخرم

😅😅 آره اتفاقا میخاستم بگم یادم رفت 

حالا خوبه زیاد اهلش نیستین 😅

بعد از این آجیل یا میوه خشک بخر

خوب تو روضه لقمه کردیمم با عدوسی دادیم مال مامانم زیاد بود

مامانت آماده کرده بود ؟ نمیدونم اگه شهر بزرگ هستین بچه های کار خوبه بدین یا بهزیستی

مامانت آماده کرده بود ؟ نمیدونم اگه شهر بزرگ هستین بچه های کار خوبه بدین یا بهزیستی

نذر مامانم نبود یکی لدسی اورده بود بکی حلوا که چند نفر تو اشپزخونه رو حلوارو لقمه کردن 

❤️ قبول باشه

مرسی ولی باور کن نیت بدی از اون دو تا کار دیروزم نداشتم فقط خواستم حیف نشه من رو اسرتف خیلی حساسم با اینکه خودم خیلی اسراف کارم این شیرینی هم خودم خریده بودم و خودمم اون کارو کردم که دلم اروم بگیره که حیف نشد 

مرسی ولی باور کن نیت بدی از اون دو تا کار دیروزم نداشتم فقط خواستم حیف نشه من رو اسرتف خیلی حساسم با ...

من قبولت دارم عزیزم 

ولی نگاه جامعه رو ببین 

اخه جایی هم نمیشد ببرم البته میشد به این پاکباننا بدم ولی خوب شیرینی ۱۹ تا ایننا بود

نه آدم بزرگا رو ول کن 

بچه های کار گزینه خوبیه

میدادی خواهرت می‌برد 😅

چند ساعت پیش سراغ شونو گرفت منم الکی گفتم ریختم دور گفت حیف بود گفتم نمیخوردین نخواستم چیزی بفهمه حالا شیرینی که شوهرش خریده داره تموم میشه یعنی مال اینو بیشتر از من دوست داشتن که میخوردن 

چند ساعت پیش سراغ شونو گرفت منم الکی گفتم ریختم دور گفت حیف بود گفتم نمیخوردین نخواستم چیزی بفهمه حا ...

وسواس فکری داریا ول کن عزیزم  

دو تا جعبه شیرینی بوده تموم شده رفته 

بنظرم برو پیش مشاور به خاطر همین وسواس فکری 

از یه طرف فک کنم نویسنده یا کارگردان خوبی بشی ولی شاید یکی دو تا بتونی فیلم بسازی چون وسواس فکری بیش از حدت خسته ات میکنه