سلام به همه خوبین من پنجشنبه هفته پیش دو دفعه رفتم خرید و دفعه اول وقتی مامانم خونه نبود رفتمقنادی شیرینی بخرم و از یه هفته قبل با ابجیم هماهنگ بودم که خودش و شوهرش شیرینی نخرن یعنی من خواستم که شیرینی یلدا و روز مادرو یکی کنم که ابجیم و شوهرش نخرن بعد من اخر میخواستم شیرینی تر و خشک بخرم ولی تو قنادی شیرینی دیدم که زیرش سینی بود یعنی مثل بقیه نبود که خودم انتخاب کنم بعد من همینو خریدم و با یه چیز دیگه و یه کمم شیرینی دانمارکی و شیرینی عروس هم خریدم ولی از شیرینی من نخوردن و شنبه شب اول ابجیم با یه جعبه شیرینی اومد خونه مون و بعدش شوهرش اومد و ابجیم بهم گفت شوهرم خرید گفت نمیشه دست خالی رفت بعد من دیروز صبح شیریننی هارو تو یه جعبه چیدم وبا دو تا قاشق و چنگال بردم بیرون و تو کوچه نونوایی لواشی یه خونه دارن میسازن بعد یکی شون پایین بود اومد شیرینی رو دادم و تشکر کرد و گرفت بعد دیروز یه بار دیگه رفتم خرید و برگشتنی اشغال انداختم که یکیشنون خشکی بود و توش یه چیزی دیدم اونو برداشتم و با یه بسته نون لواش لقمه کردم و چند تا و شکلات و خرمام ریختم تو مشنبا و بردمم دادم به همین ساختمونی که گفتم بعد امروز مامانم گفت اونا افغانی ان و دیگه چیزی نده و اینا ممکنه یکی شون دننبالت کنه و بدزدتت ولی من نیت بدی نداشتم فقط نخواستم شیرینی رو بندازم دور به نظرتون اشتباه کردم شیرینی رو بردم؟
تو کوچه خودمونم دو تا خونه دارن میسازن ولی یکیش طبقه اخرش مونده اون یکی هم از تیر ۱۴۰۲ شروع به ساخت کرده ولی من روم نشد به اونا بدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مرسی ولی باور کن نیت بدی از اون دو تا کار دیروزم نداشتم فقط خواستم حیف نشه من رو اسرتف خیلی حساسم با اینکه خودم خیلی اسراف کارم این شیرینی هم خودم خریده بودم و خودمم اون کارو کردم که دلم اروم بگیره که حیف نشد
چند ساعت پیش سراغ شونو گرفت منم الکی گفتم ریختم دور گفت حیف بود گفتم نمیخوردین نخواستم چیزی بفهمه حالا شیرینی که شوهرش خریده داره تموم میشه یعنی مال اینو بیشتر از من دوست داشتن که میخوردن