2777
2789
عنوان

شوهر بخاطر زیاد خوابیدن زنش طلاقش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 56 پست
آره منم همون خانم رو منظورم حدود یکسال پیش تاپیک رد رفت پر بازدید اما کسی راهکار نداد بش

واقعا کسی راهکار نداره. تنها چاره زود خوابیدنه

خود من ی وقتایی اگه ملاتونین نخورم تا صبح بیدارم روز هم از فرط خستگی به هیچکاریم نمیرسم ولی خیلی وقته شبا ساعت ۱۱ نصف قرص ملاتونین میخورم تا صبح راحت میخوابم روز هم انرژی دارم به کارام برسم

اگه مشکل افسردگی یا مشکل روحی نداره خیلی راحت قابل تنظیمه خوابش به نظرم. کافیه شبا زود بخوابه خیلی زود و صبح به زور ساعت 8 بیدار بشه. بعد از چند روز عادت میکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم همون خانم رو منظورم حدود یکسال پیش تاپیک رد رفت پر بازدید اما کسی راهکار نداد بش

اون کاربر

خودتی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
وای بدممم میاد از اونا ک تا لنگ ظهر خابن...منم اگ زنم تا لنگ ظهر خاب بود طلاقش میدادم 😁آخه چیه این ...

منم😂 خدا رحم کرده مرد نشده ی کم بی نظمی ببینم بهم میریزم

خداروشکر شوهرم گیر نیس گوش شیطون کر 

گوشی کجا بذاره؟ همش دوس داره بروه تو گوشی

گوشی رو بزاره روز

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

من شب تا موقعی که بیدارم کارام رو انجام میدم ظرف و لباس و جارو  حتی برنج رو میریزم تو کاسه برا فردا ولی آب نمیریزم ،گوشت یا مرغم رو میذارم تو یخچال که یخ زدایی بشه لقمه میگیرم برا صبح بچه هام میوه میشورم میذارم ظرف غذاشون ،صبح که ردشون کردم تا یازده میخوابم

گوشی ازش جدا کنن دیونه میشه😖

حتما خیلی احساسیه و

از اون طرف تنهاست

حالا تنهایی فیزیکی نه

وقتی شوهرت یا خونواده ات  درکت نکنن 

و هیچ تفریحی نباشه طرف به گوشی پناه میبره

که این اعتیاد هست اونم به گوشی 

باید یه شغل یا تفریح یا یه کاری جایگزین کنه کم کم

تا وابستگیش کم بشه

ببین کم کاری تیروئید

افسردگی

کم خونی 

داشتن طبع سرد 

خوردن سردیجات

زیاد خوردن

دیرخوابیدن

بی تحرکی

......

هر کدوم به تنهایی 

و یا ترکیب اینها با هم که دیگه وحشتناک میشه،

باعث خواب سنگین و بی‌حالی و کرختی بدن میشه

اسی اگر مشکل خودته دوره ی ترک گناه رو شرکت کن 

البته اسمش اینه ولی در واقع با کمک مباحثه و مشارطه و لقمه کوچک و بزرگ عادت برات ایجاد میکنن.. یعنی کمکت می‌کنن یاد میدن چجور یعادت جدید برای خودت ایجاد کنی 

سایت حوزه مجازی مهندس طلبه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

شبا باید زود بخوابی، منم قبلاً نمی‌تونستم شبا زود بخوابم از اون طرف صبح جون میکندم تا بیدار شم، به خاطر پسرم بیدار میشدم ولی تا ۱۲ تو هپروت بودم، تازگیا پادکست گوش میدم به ده دقیقه نرسیده خوابم‌ می‌بره و صبح شارژ بیدار میشم