2777
2789
عنوان

شوهر بخاطر زیاد خوابیدن زنش طلاقش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا یه کاربر تو سایت همینطور بود اصلا به بچه هاش صبحونه ناهار شام‌نمی‌داد حتی یبار بچه از پله پرت شده بود اون خواب بود اصلا یا وضع اسف باری بودددد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
پربازدید شد لطفا نفری یه صلوات و دعا کنید با عشقم ازدواج کنم 🥺 🤍

یکی از اقوام نزدیک بخاطر تنبلی و شلختگی زنش زن دوم گرفت و دخترشم مثل مادرش شلخته و بی نظم و بی سلیقه بود از بس اختلاف داشتن طلاق گرفت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

یاد ی خانومی افتادم همینجا تاپیک زده بود ۲ تا بچه داشت میگفت یکیش از گشنگی سیب زمینی خام میخورده یکیشم تخم مرغ!

ولی شما انگار مشکلت دیر خوابیدن شبته.چه اجباریه تا ۲ بیدار باشی؟ شب ۱۱ بخواب که صبح حداقل ۸ بتونی بیدار بشی

2 شب

خب اشکالش همینه گلم زود بخواب مثلا ساعت ۱۱ تا نهایت ۱۲ ک ۸ اینطورا پاشی من شوهرم نمیزاره زود بخابم هی میخا تلویزیون اینا ببینه عصبی میشم تو خونه بابام عادت داشتیم ۱۱ بخوابیم ۷ پاشیم اینجا برعکسه ۲ بخوابی ۱۲ پاشی ۵ ساله عادت نکردم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یاد ی خانومی افتادم همینجا تاپیک زده بود ۲ تا بچه داشت میگفت یکیش از گشنگی سیب زمینی خام میخورده یکی ...

آره منم همون خانم رو منظورم حدود یکسال پیش تاپیک رد رفت پر بازدید اما کسی راهکار نداد بش

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

خب اشکالش همینه گلم زود بخواب مثلا ساعت ۱۱ تا نهایت ۱۲ ک ۸ اینطورا پاشی من شوهرم نمیزاره زود بخابم ه ...

گوشی کجا بذاره؟ همش دوس داره بروه تو گوشی

من ک میگم مشکلش اعتیاد ب گوشیهاخه طرف تا ۳ نصف شب چطور بیداره

گوشی ازش جدا کنن دیونه میشه

😖