2777
2789

شوهرم قبل از عروسیمون بهم گفت دوست دارم با برادرت برقصم( شوهرم یکی از برادرامو خیلی دوست داره، می‌گفت می‌خوام رقص محلی بعد از اینکه با برادرم رقصیدم با برادر توام برقصم)

تو عروسیمون با برادرش که می‌رقصه ، برادرش چوب رو به داداش من نمی‌ده تا شوهرم بیاد تو سالن زنونه و اینجور شد که برادرم با شوهرم نرقصید 

امروز دوباره یادم افتاد نمی‌دونم چرا آنقدر عقده ایه، چرا آنقدر بی شخصیته، تو این یکسال هم هررررر وقت جایی بودیم که خانواده منم بودن یه کاری می‌کنه شوهرم رو از خانواده م جدا کنه

مثلا الکی میگه کارت دارم، یا میگه بیا مغازه کمکم کنه، یا الکی زنگ میزنه چرا و پرت میگه میکشونش بیرون 

۲۵ سالشه انگار بچه ۵ ساله س 

لعنت بهش کی بشه بره که نبینمش اسمش تو زندگیم نباشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شوهرت چرا بهش گوش میده وقتی خانوادت هستن خب بگه مهمون دارم بعد میام

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بهاطر رقص انقد ازش متنفری گفتم‌حالا چیکار کرده

نه بابا بخاطر رقص نیست 

بخاطر اینکه ماشینمونو مفتی برد 

بخاطر اینه که خیلی جاها آویزونمونه 

بخاطر اینه که خودشو زد به پر رویی و شریک مغازه شوهرم شد

بخاطر اینه که انگار شوهر من پدرشه 

بخاطر اینه پول لباسشو شوهر من میده 

خیلی چیزهای دیگه م هست 

خب شوهرت چرا بهش گوش میده وقتی خانوادت هستن خب بگه مهمون دارم بعد میام

نه مثلا نسرین مهمانی خونه داداشم ، الکی میگه او مغازه کار دارم که ساعت ۱۰ بریم 

یا رفتیم باغ میاد دنبالش

شوهرمم میگه چه اشکال داره میهوام برم با داداشم