2777
2789
عنوان

خیلی کثیفم از خودم متنفرم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 61 پست

چه خبرتونه هر کی یچیزی میگه

غلط کردم حالم بد بود خاستم درد و دل کنم😭😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین که درک میکنی کارت اشتباه بوده از خیلی ها بهتری توبه کن خداوند توبه پذیره حتی بنده هایی مثل تو ک ...

واقعا بنظرت خدا یه ادم آشغالی مثل منو دوست داره😭😭😭😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
خب تو یه جمله بگو چیکار کردی تا اینقد قضاوت نشی

نمیتونم بگم

بیخودی حدس نزنین و قضاوتم نکنین😭😭😭😭

خدا همیشه آغوشش برای بنده هاش بازه خیال میکنی چرا الان متوجه اشتباهت شدی فکر میکنی بخاطر خودته نه  چون خدا داره صدات میکنه هنوز بهت امید داره 

بفرما جلو ته صف مال خودمه