2777
2789

حق با شماست عزیزم 

ولی دو هفته؟؟؟ 

عزیزم بهتر نیست یه دکتر بری و سونو بدی 

شاید دور از جانتون عفونت، کیست یا میوم و مشکل داخلی دارید 

اینطور وقتا بهتره از دارو و مسکن استفاده کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
فک نکنم همه همین باشن بعضیا اینقد بفکرن میبرن بیرون براشون چیزی درست میکنن میخرن

نه عزیزم والا شوهر منم هیچ کاری نمیکنه. فقط هر روز میپرسه کی تموم میشه کی تموم میشه🫥🫥🫥 خودت رو ناراحت نکن. به فکر خودت باش. اگر میتونی با اسنپ مارکت سفارش بده هرچی میخوای واست بیارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو عزیزم ماهیتابه تو کابینته تخم مرغ توی یخچال 

بگ. بیشتر درست کن بچه ها هم بخورن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم چجوری دو هفته درد داری؟ طبیعی نیست. دیگه نهایت ۲ الی ۳ روز آدم حالش بده. طبیعیه همسرتون هم خست ...

نمیدونم من هیچوقت توی پریودی درد نداشتم اولین باره دوهفته کمر درد و دل درد دارم و پاهام میشکنه از درد خونریزیمم شدید نیست اما بند نمیاد دکترم رفتم گفت اول تست بده ندادم داروهامم نگرفت سونو نوشت گقت شاید کیست داری نرفتم هنوز نمیدونم چم شده 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
بگو عزیزم ماهیتابه تو کابینته تخم مرغ توی یخچال بگ. بیشتر درست کن بچه ها هم بخورن

خودشو جر میده اینجور بگم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
حق با شماست عزیزم ولی دو هفته؟؟؟ عزیزم بهتر نیست یه دکتر بری و سونو بدی شاید دور از جانتون عفونت، کی ...

اره گلم نزدیک دو هفته هست دل کمر درد استخوان درد دکترم سونو نوشت گفت شاید کیست داری که نرفتم هنوز اصلا تابحال من دردی نداشتم تو پریودیم تازه گقت اول تست بده که حامله نیستی اونم ندادم ترسیدم ولی مطمئنم نیستم

اره گلم نزدیک دو هفته هست دل کمر درد استخوان درد دکترم سونو نوشت گفت شاید کیست داری که نرفتم هنوز اص ...

انشالله خیره 

ولی حتما پیگیر شو چون طبیعی نیست گلم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.