2777
2789
مثلا موضوعاتتون درباره چی بود و اینکه کنفرانس دادید خوب دادید تو و خواهرت ؟

کنفرانسش رو عالی دادم ابجیمم وقتی تموم کرد بهش گفته بود استرس داشتی ابجیم گفته  بود یکم ( گفته بودند نگید استرس دارید ) جواب داده بود اما آخرش خوب تمام شد مگه نه 🤭

سعی کردم خلاقیت داشته باشم . 

کنفرانس درباره سه اپلیکیشن کتابخوانی بود که باید دربارشون میخوندیم و نتیجه می‌گرفتیم کدوم بهتره 

موضوع مصاحبه من درباره اینکه چجوری مدرسه شادترین داشته باشیم بود اگه اشتباه نکنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خب تو یه گروه بد چطور باید مدیریت کرد ؟؟! یعنی مثلا تو گروهت بهم اجازه صحبت نمی‌دادن؟؟ چطور بود ؟ من ...

اره تو گروه بد مثل ابجیم باید مدیریت کنی . ابحیم هم تو گروه مزخرفی افتاده بود مدیریت کرد تراز ۱۰۰۴۲ بهش دادند اما من نتونستم 

بهترین کار اینه ی ساعت  ببری به همه بگی هرکس آنقدر زمان داره و... نشون میده مدیریت بلدی کاری‌کن رهبری گروه دستت باشه . 

نه اینجوری نیست . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو از ما مطالعه کردی ؟

ازه من مطالعه کرده بودم . 

من ویدیو های آقای بنایی رو می‌دیدم اما پیشنهاد میکنم هیچ پکیج ازش نخری به جاش ویدیو های توی یوتیوبش رو ببین که رایگانه 

کنفرانسش رو عالی دادم ابجیمم وقتی تموم کرد بهش گفته بود استرس داشتی ابجیم گفته بود یکم ( گفته بودند ...

تراز مصاحبه تو رو خیلییی کم دادن بنظرت دلیلش چی بود چون گفتی مصاحبه خوب دادی 

راستی عقیدتی و اینا تو مصاحبه اختصاصی چی پرسیدن 

تراز مصاحبه تو رو خیلییی کم دادن بنظرت دلیلش چی بود چون گفتی مصاحبه خوب دادی راستی عقیدتی و اینا تو ...

خودمم نمیدونم اگه میدونستم میتونستیم راهنماییت کنم . 

ما تو کانون های مختلف بودیم ( دوتا کانون ارزیابی بود ) 

اون کانونی که من بودم به دوستم که تو اون کانون بود هم تراز پایینی داده بود پس احتمالا چون ارزیابی ها انتخابی شده فرق می‌کنه . 

وگرنه منو ابجیم خیلییی شبیه هم هستیم ( دوقلوییم چه رفتاری چه اخلاقی و چهره و ... ) علاوه بر اون ی پکیج باهم استفاده کردیم 

یعنی خواهرت این کارو کردی ساعت داشت و اینا و این کار رو کرد ؟

نه ابحیم به من پیشنهاد داد که من انجام ندادم 

منظورم این بود خواهرت این کارو انجام داد ؟

میدونم منم گفتم نه