2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل دارید

بله تنبلی دارم 

اما میرم دکتر بعضیموقع ها میگه داری یا نداری 

انگار میره میاد 19 سالمه

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

نیم ساعت دیگه جواب اینکه امیدی هس بچه من سالم باشه یانه میاد.ناشکری نکن من فقط التماس خدامیکنم سالم ...

ناشکری نمیکنم 

فقط به این فکر میکنم میخام بچه بی گناه رو به این دنیا بیارم دلم میسوزه

نیم ساعت دیگه جواب اینکه امیدی هس بچه من سالم باشه یانه میاد.ناشکری نکن من فقط التماس خدامیکنم سالم ...

ان شا الله که سالمه..

سر وقت صحیح و سالم و خوشگل بغلش کنی

و بوسه محکم از لپاش بگیری

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سخته درک میکنمولی بخدا اون بچه هم گناه داره بیا تو این دنیا پر از غم و ب بختی

منم درکت می کنم هیچکس ازدل کسی خبرنداره که چه جور داره زندگی میکنه اماخوشکلم توحق نداری یه انسان روبکشی.اون دنیا جواب این بچه رو چی میخای بدی. برو داخل برنامه هایی که اون دنیا رفتن درمورد سقط جنین ببین.نمیکم برنامه ایرانی ها،برنامه هایی که مصاحبه شده با اروپایی ها،چقدراون دنیا عذابشون دادن وسخت بوده براشون وجنینشون خیلی سختی کشیده،نکن قشنکم،نکن دورت بگردم یه حای خدا تصمیم نگیر

یا باید خیلی سفت و سخت پیشگیری میکردی یا حالا که اومده دیگه خوش اومده. نباید بیرونش کرد

من تخمدان هام خیلی بزرگه یک بار دیگم باخواست خودم سقط کردم

به همسرم میگفتم میگفت اتفاقی بوده اونم

ولی من میدونستم اینجوری میشه

بهم گوش نداد