2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیا واقعا این طوریه

117 بازدید | 9 پست

من تاپیکا رو میخونم خیلی چیزای عجیب میبینم. خانواده‌های چندین نفره با درامد کم و مشکل غذا و اعتیاد و خیانت و کتک زدن و …

خیلی زیاده‌ها یعنی مثلا هر نیم ساعت یه بار تاپیک اینجوریه.

ولی من توو اینستاگرام اینا میبینم مردم خیلی زندگیای خوبی دارن

اینا واقعیه یا اینجا اغراق میشه؟

بعضی موقعا میخونم واقعا دلم میگیره بعضیاشون انگار واقعی نیستن اصلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملت میان اینجا برای درد و دلاونجا اون کارا میکنن چشم بقیه دراد

من بعضی موقعا اینستا رو میبینم بعضی بلاگرا مثلا همش کیف و کفش گوچی و شنل و دیور و … همش برام سوال میشه چطور میشه سالم پول دراورد و اینجور خرجا رو کرد

بعد میام اینجا درد دلا رو میخونم اصلا تعجب میکنم فکر میکنم الکی برای ویو میگن

کلا مغزم گیرپاژ کرده

سوشال مدیا همینه دنیای مجازی همش دروغه خودم شخصا با چشمام دیدم طرف تو مجازی چص کلاس میاد باکلاس رفتار میکنه تو فضای بیرون واقعن اونقدر پولدار نیست و زندگیش اصلا اونی نیست که به اشتراک گذاشته 

فقط ما خودمونو معطل کردیم مدام مقایسه می کنیم با ی زندگیه فیک

نمونش اون دختر بلاگره بهش میگفتن زیباترین لبخندو داری چقد خوشگلی 100k شد پول در اورد بعد حالا فهمیدن ف*تر انداخته رو قیافش اصلا اونی نبود که میدیدیم

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

اینستارو باورنکن

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من بعضی موقعا اینستا رو میبینم بعضی بلاگرا مثلا همش کیف و کفش گوچی و شنل و دیور و … همش برام سوال می ...

اونا ک ننصف بیشتر زندگیشونو نمیذارن

بلاگرا باهم رقابت میکنن اکثرا اینم میذارن ک چشم اون یکی در بیاد...اعتماد نکن ب هیچکدوم... 

اینجا هم خیلیا هستن یا دروغ میگن یا بیستر از اونچیزی ک دارن میخان

سوشال مدیا همینه دنیای مجازی همش دروغه خودم شخصا با چشمام دیدم طرف تو مجازی چص کلاس میاد باکلاس رفتا ...

اره میدونم ولی یکی مثل الهام حسینی رو میبینم مثلا. اون موقعی که فالورش بالا نبود قبل این که ویدیوی پانیذ رو بذاره من استوریاشو ریپلای میکردم جواب میداد. بعد وضع خونه زندگیشم خیلییی معمولی بود اون تایم مثلا از ما پایین‌تر بود

بعد الان معروف شده کیف دستش ۷۰۰۰ دلاره

البته از شوهرش جدا شد و زندگی عاطفیش پاچید

من کلی کار کردم و درس خوندم و پدرم در اومده ولی هیچوقت به اون راحتی نمیتونم خرج کنم. اونو میبینم حسرت میخورم

بعد میام اینجا مثلا یه خانومی نوشته بود که پدرش معتاده و مادرش توو بچگی ولشون کرده و الان باباش پولاشو میگیره. از خودم خجالت میکشم که چقدر ناشکرم و ناراحت میشم که نمیتونم به ادما کمک کنم

کلا سیستم عجیبیه. اخیرا تصمیم گرفتم اینستارو پاک کنم کلا

ادمیزاد مقایسه میکنه