2777
2789
سرشما که همیشه صندوق عقب آدمای نجیبه عزیزم شکسته نفسی میفرمایید

اسم آدمای نجیب رو خراب نکنید که آدمای نجیب رو با فضولایی مثل شما اشتباه نگیرن

مشخصه که سرتون تو صندوق عقب کسی نیست ، مخصوصا از همون کامنت اولی که گذاشتین😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدیما بین هزارنفر یه هرزه بود خودشو صدتا سوراخ قایم میکرد الان پاک باشی باید قایم شی که پاچه ورمالید ...

این همه حرف زدن عزیزم من فقط یه موضوع و میگم بهت و میرم یه روزی منم خیلی شبیه تو بودم و اینجور آدما رو خیلی تحقیر میکردم فکر میکردم برتر از اونا هستم فکر کنم همین باعث شده الان تو این وضعیت باشم که دوست پسرم همچین ادمی باشه 

حالا این موضوع به کنار درسی که اتفاقای زندگیم به من داده این بود که هیچ وقت ادما رو قضاوت و نصیحت نکنم و سعی کنم طرز فکر و مسیر زندگی بقیه رو درک کنم وگرنه هرکس بخواد عقیده خودشو سفت بچسبه به طرف مقابل توهین کنه من به تو تو به من به جایی نمیرسیم من چیزی که از این زندگی فهمیدم اینه که هرکس جای دیگری زندگی میکرد همون کارایی رو میکرد که اون میکنه من جای تو زندگی کرده بودم احتمال زیاد این تاپیک و میدیدم همین نظر و مینوشتم توام جای من بودی احتمال خیلی زیاد همین تاپیک و اینجا میزدی اینه که بیشتر از تحمیل به نظرم باید فکر کنیم  فقط