2777
2789
تو چته که از هرزگی ایشون داری طرفداری میکنی؟مریم مقدس نیستیم ولی هرزه وبی بندوبار هم نیستیم

هرزه و بی بندو بار نیستی؟ آفرین ، مدالتو بعدا تقدیم میکنم

اما خب بتوچه که یکی سبک زندگیش اینه ، اینو ترجیح میده؟! تورو تو قبر اون میذارن یا اونو تو قبر تو؟ سایت عمومیه هر قشر آدمی هست توش نمیتونی همه رو محدود به عقاید خودت کنی ، خوشت نمیاد رد کن برو تاپیک بعدی عسلم اینهمه فشار واسه چیه آخه؟

تو چته که از هرزگی ایشون داری طرفداری میکنی؟مریم مقدس نیستیم ولی هرزه وبی بندوبار هم نیستیم

افرین به شما که هرزه نیستید بیا اینم مدال خدمتت 🎖🎖🎖

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری با این حرفا که الان میزنن ندارم

انتخابم با خودته ولی بنظرم ما خانوما باید ی چارچوبی رو رعایت کنیما 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من مشکوکم‌به شما ها چند وقتیه زیاد تو سایت میگردم و به وفور تاپیک‌هایی میبینم که دارن با افتخار از ه ...

باهاشون مخالفتم کنی چند دسته میان قورتت میدن

مثلا روشنفکر شدن اینا

حال بهم زنا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
هرزه و بی بندو بار نیستی؟ آفرین ، مدالتو بعدا تقدیم میکنماما خب بتوچه که یکی سبک زندگیش اینه ، اینو ...

اینهمه فشار برا اسنه دارن عادی سازی میکنن و کسایی که سنشون کمه میخونن و رویا پردازی میکنن.فاز روشنفکری برندارید لطفا بهتون نمیاد

نترس همین نوجوونا صدتا مثل منو شمارو تشنه میبرن گشنه برمیگردونن

ربطی نداشت اصلا حرفت

چقدر عقده درونتون موج میزنه مثلا با این چیزا می خواید چی رو ثابت کنید

دوس ت پسر دارید باهم رابطه دارید خوب چی کار کنیم داشته باشید به ما چه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
کاری با این حرفا که الان میزنن ندارمانتخابم با خودته ولی بنظرم ما خانوما باید ی چارچوبی رو رعایت کنی ...

چرا همش،ما باید محدود شیم 

چهار چوب تایین کنیم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اینهمه فشار برا اسنه دارن عادی سازی میکنن و کسایی که سنشون کمه میخونن و رویا پردازی میکنن.فاز روشنفک ...

خوشگلم کسی که سنش کمه که بخواد با یه تاپیک تحت تاثیر قرار بگیره ، خانوادش جمعش میکردن تو سایت عمومی نگرده ، اینجا نبینه یجا دیگه میبینه

همه قرار نیست سبک زندگی ای که مورد پسند شما هست رو داشته باشن

نه اتفاقا ذره ای ادعای روشن فکری ندارم ، یکم منطقی باشید و از مغزتون استفاده کنید متوجه حرفام میشید ، مشکل اینه که دربرابر فهمیدن مقاومت میکنید

منم جای پسر بودم دختری انقدر برام هول بازی در میاورد و خودش رو بی ارزش می کرد حالم ازش بهم می خورد و می ذاشتمش کنار

کات کرده باهات قهر نکرده

چیزای بی ارزش و ارزون رو هیچ کس دوست نداره خوب

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ربطی نداشت اصلا حرفتچقدر عقده درونتون موج میزنه مثلا با این چیزا می خواید چی رو ثابت کنیددوس ت پسر د ...

عزیز،دلم اگه موضوع تایپک باب میلیت نیس رد شو برو

واسه چی بین ما عقده ای ها موندی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
الان داری پاک بودن اون بنده خدا رو مسخره میکنی؟‌بیا اینم‌ مدال تو و استارتر بابت خرابکاری هاتون 🏅🏆 ...

چی باعث شده فکر کنید از بقیه برترید؟ صرفا چون با نامحرم رابطه نداشتید ؟ این چیزی هست که خودتون انتخاب کردید دلیل نمیشه بخواهید خودتون رو بالاتر ببینید

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂