2777
2789
شما چقدر بی حیایید که از روابط غیر اخلاقیتون توی یه سایت عمومی میگید وشیپور دست گرفتید که آره من زنا ...

بی حیا و هرزه

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌
شما چقدر بی حیایید که از روابط غیر اخلاقیتون توی یه سایت عمومی میگید وشیپور دست گرفتید که آره من زنا ...

یا خداااا

باز شروع شد

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مشکوکم‌به شما ها 

چند وقتیه زیاد تو سایت میگردم و به وفور تاپیک‌هایی میبینم که دارن با افتخار از هرزه بازی هاشون حرف میزنن 

اکثرا هم فیک و ساختگی برای ترویج اینجور روابط 

چون تو این سایت‌نوجوون زیاد هست بهترین گزینه برای عادی سازی بعضی مسائله

خب کبودش کردی اوکی به مردم چه؟ میخوای بیا رنگ شورتتم بگو

.

اینجا چیزی نگو الان همه فاز مریم مقدس میگیرن شروع میکنن تحمیل کردن عقایدشون ، یه سوال پرسیدی از توی متنت هزارتا چرتوز درمیارن که حاشیه سازی کنن

خب به شما چه ، فقط چیزی که پرسیده رو جواب بدید ، نمیخواید جواب بدید هم بای بای

بی بندوباری رو جار میزنه بعد چیزی نگیم بهش

شما نصیحتش کنی به نظرت اوکی میشه همه چی

تورو خدا عقایدتونو واسه همه تحمیل نکنین

هر کس یه سبک زندگی داره قرار نیس هممون مثل هم باشیم 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اینجا چیزی نگو الان همه فاز مریم مقدس میگیرن شروع میکنن تحمیل کردن عقایدشون ، یه سوال پرسیدی از توی ...

تو چته که از هرزگی ایشون داری طرفداری میکنی؟مریم مقدس نیستیم ولی هرزه وبی بندوبار هم نیستیم

من مشکوکم‌به شما ها چند وقتیه زیاد تو سایت میگردم و به وفور تاپیک‌هایی میبینم که دارن با افتخار از ه ...

نترس همین نوجوونا صدتا مثل منو شمارو تشنه میبرن گشنه برمیگردونن 

من مشکوکم‌به شما ها چند وقتیه زیاد تو سایت میگردم و به وفور تاپیک‌هایی میبینم که دارن با افتخار از ه ...

همینو بگو

خوب به دیگران چه چی کار کنیم

قشنگ این تاپیک ها هدف داره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود