2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید من و مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 60 پست

مستقل عمل کردن این نیست که نگی 

بنده خدا نهار هم واست درست کرده 

مگه عضو یه خانواده نیستید اعضای خانواده بهم اطلاع می دن نه اینکه اجازه بگیرن 

اومدی براش سوغاتی بیار بگو فکر کردم بهت گفتم یا شوهرم بهت گفته یعنی این چند روز اون نمیومد در خانه یا حالتو بپرسه 

به هر حال بزرگتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مستقل عمل کردن این نیست که نگی بنده خدا نهار هم واست درست کرده مگه عضو یه خانواده نیستید اعضای خانوا ...

منم نظر شما رو میپسندم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اره با شوهرم هماهنگ بودم

شد دیگه نمیخواد بهش فکر کنی.ولی حقیقتش بارها همبن جا حرفش شده برای من اصلا بد نیست که بهشون بگم.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
مادر خودتون بود هم نمیکفتید؟عمرااا حاضرم قسم بخورم .رفتو آمد روزانه درسته نباید گفت ولی شهری ،همسایه ...

نه والا من به مادرمم نمیگفتم 

واقعا کی میخواید بزرگ شید 

مثل بچه کوچولو ها همیشه منتظرید یکی ازتون ایراد بگیره 

یکمی قوی باشید مستقل 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
ساده بودی میگفتی لزومی نداره بگه

اخه مادرشوهرمم میگفت ..خبر میدادیم بهم ک حواسمون باشه دزدی چیزی نیاد ...الان من نمیگم ولی جاریم‌ک تو ساختمونمونه میگه ...اولاشه...

بهتر بود اسی بگه چون شهر دگ  رفته... 

اگه مادرشوهرت آدم خوبیه چون صرفا رفتی شهر دیگه کاش یه خبر بهشون میدادی

منم همینو میگم بعضیا مادر شوهرو مادر خودشون نمی‌دونن درست ،ولی دشمن میبینن که همون اول باید دمشو قیچی کنن .متوجه نیستن اولا تعادل ، دوما حرمت نگه داشتن ،باعث گرم شدن روابط بین زنو شوهر میشه .

منم همینو میگم بعضیا مادر شوهرو مادر خودشون نمی‌دونن درست ،ولی دشمن میبینن که همون اول باید دمشو قیچ ...

اره بستگی داره طرف مقابل چطور ادمی باشه ‌.من دوست ندارم ی کاری ک میکنم کل خانواده شوهرم خبر دار بشن چون خبر کش هستن .ولی منم جای اسی بودم نمیگفتم چون هروقت ببینن نیستی یا ببین میخای بری جایی باید براشون توضیح بدی

امروزو زندگی کن😜

به نظرم چون میخواستی شهر دیگه بری اشکالی نداشت بگی 

رفت و آمد معمول روزمره رو نیاز نیست آدم بگه ولی خب شهر دیگه بهتره بگی 

من خودم اگه میخواستم برم جایی چند روز نباشم میرم خداحافظی میکنم و تعارفات معمولی که کاری با من ندارید با اجازتون دارم میرم و از فلان شهر چیزی نیاز ندارید واستون بیارم و از این جور حرفا 

به نظرم اینا یه جور احترام گذاشتنه 

مادرشوهرمم اتفاقا خوشحال میشه و خیلی محترمانه برخورد میکنه 

ولی واسه رفت و آمد های معمولی چیزی نمیگم اونم سوال نمیپرسه کجا بودی یا کجا میری با اینکه کاملا متوجه رفت و آمدم میشه چون حیاط مشترکه 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه مادرشوهرمم میگفت ..خبر میدادیم بهم ک حواسمون باشه دزدی چیزی نیاد ...الان من نمیگم ولی جاریم‌ک تو ...

دزد کجا بود خاهر😂 خونه ویلایی یکم نگرانی داره ولی آپارتمانی ک ن

امروزو زندگی کن😜
نه والا من به مادرمم نمیگفتم واقعا کی میخواید بزرگ شید مثل بچه کوچولو ها همیشه منتظرید یکی ازتون ایر ...

قوی بودن در لجبازی  نیست در سایت و یادگیری  اداب معاشرت هست  خیلی مورد مهمی هست که الان خیلیا باهاش آشنا نیستن .من جمله شما.

به نظرم چون میخواستی شهر دیگه بری اشکالی نداشت بگی رفت و آمد معمول روزمره رو نیاز نیست آدم بگه ولی خ ...

پس مادر شوهر شما اخلاقش خوبه و جنبش بالاس عزیزم بعضی حس میکنن عروس می‌ترسه یا چیز دیگه

امروزو زندگی کن😜