2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید من و مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر خودتون بود هم نمیکفتید؟عمرااا حاضرم قسم بخورم .رفتو آمد روزانه درسته نباید گفت ولی شهری ،همسایه ...

مادر با مادر شوهر فرق داره 

چرا فهمش سخته 

مادر تو رو زاییده فهمش که  اسونه این 😐

اگر همسرش در جریان باشه چه مشکلی هست 

بعد واقعا جایی بخواهم برم حتی به همسایه هم نمیگم که سیزده ساله میشناسمش 

هی دادار دو دور من دارم میرم من دارم میام 🫢

خدا جون  ❣️دستتو بده 
مادر خودتون بود هم نمیکفتید؟عمرااا حاضرم قسم بخورم .رفتو آمد روزانه درسته نباید گفت ولی شهری ،همسایه ...

مادر خودم بود میکفتم صد درصد

چون مادررر خودمه الان بهش بگم فردا یادم بره و بهش نگم(هزارتا حرف درست نمیکنه ک این همیشه میکفت حالا اینبار قایمکی کجااا رفت!!)))) 

اشتباه شما اینه که مادرشوهر رو با مادرتون مقایسه میکنید😊

مادر با مادر شوهر فرق داره چرا فهمش سخته مادر تو رو زاییده فهمش که اسونه این 😐اگر همسرش در جریان ب ...

😂😂والا دیگ

مادر کجا مادرشوهرکجا

وقتی ب عقد شوهر درمیای فقط ب خود شخص شوهر محرم میشی و اختیارت از پدرت میره دست شوهر

وگرنه مادرش کی باشه

اینا بقیه رو زبون دراز میکنن. دیگ

البته من مادرشوهرم مرده کلا ندیدمش قسمت نشد ازاین حرفا بزنه شانس اوردم ینی مادرشوهر میخاست مث مادرشوهرلی نی تی سایتیا واسم تعییت تکلیف کنه خونشو مبکشیدم میدادم سک میخورذ😑

مادر خودم بود میکفتم صد درصدچون مادررر خودمه الان بهش بگم فردا یادم بره و بهش نگم(هزارتا حرف درست نم ...

آفرین که با ادب جواب دادی .برعکس دوست دیگرمون .

عزیزم من در مورد سفر گفتم .حد و حدود باید رعایت بشه .هم حواسش به خونه هست هم میگه منو حساب کردن وقتی قراره چند روز خونه نباشن .

کدورت بوجود نمیاد .

بازم نظر هرکسی محترمه .

استارتر خودش میسنجه و تصمیم میگیره .

وا چرا باید بگی 

شما مثل دو تا آپارتمان جدایید 

مث این بمونه می‌خوام برم جایی زنگ همسایه رو بزنم بگم من دارم میرم اونم بگه به درک 😐

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚