2777
2789
عنوان

فردا قراره با مدل بالاترین ماشین عمرم رانندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 75 پست
واقعا .بعد من میخواستم با 60 میلیون پول خودم و ابجیم بقیش طلاهای مامانم و 120 میلیون پول بابام ی ماش ...

چرا اخه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقد خوشحال میشم وقتی خانما رانندگی میکنن💕

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

منم خیلی دوست دارم تیکو ۸ حالا قیمتش هم نسبت با ماشین های دیگ خوبه چیزای دیگش هم خوبه خیلی خوشحالم ...

من حس مثبت میدم یا تیگو ۸ ؟😁❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چرا اخه

مگه ماشین مصرفیه طلا بخرید و لپ تاپ 😂

فکر اقتصادی بابام صفره صفر 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

مگه ماشین مصرفیه طلا بخرید و لپ تاپ 😂فکر اقتصادی بابام صفره صفر

اتفاقا حرفش‌ بد نیس اقتصادی هست

ولی نه وقتی که احتیاج به ماشین داری و نداریش

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اتفاقا حرفش‌ بد نیس اقتصادی هستولی نه وقتی که احتیاج به ماشین داری و نداریش

خب دقیقا رو حرفش ما پول داشتیم ۲۰۷ بخریم نگرفتیم ، ۲۰۷ دوبرابر شد قمتش اون پولمون هم رفت . 

ماشین سال  به سال داره گزون میشه ، بابای من اعتقادش اینه خونه هم مصرفیه فقط زمین خوبه . 

یکی از خونه هامون تو بهتزین نقطه شهر فروخت برد توی بیرون شهر زمینی خرید که بعد از ۱۰ سال قیمتش  ۲۰۰ میلیون اومده روش ، زمینش الان ۹۰۰ میلیونه ، خونه ای که بزور خریده بودیم ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیونه .

کلا هروقت رو حرف بابام رفتیم ضرر کردیم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )