2777
2789
عنوان

الهی بمیرم که حامله نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مشکلی که دارم پریودم نامنظمه ماه قبلی ۲۸ روزه بودم الان شد ۲۳ روزخاک برسیم با این رحمم

اولا ک دختر خوب هیچ وقت تا قبل چهارماه ب کسی نگو حامله ای یا اقدامی بعدشم وقتی پریودی بهم میریزه  اگ تنبلی یا کیست نباشه نشون اماده شدن رحم و تخمدان برای باروریه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

همین استرست مانع بارداری.

منم تقریبا ۹_۱۰ماهه اقدامم و خبری نیست،غصه نداره که. هیچ کس هم نگفتم،به هرکی هم میپریه میگم درس دارم،بچه دوس ندارم و.... لزومی نداره کسی خبر دار بشه که.

آزمایشات و دادی؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

سونو دادی سایز فولیکولت چند بوده؟ 

برای نامنظمی پریودت از روز ۱۴پریودیت تا ده روز روزی یکی قرص مدروکسی پروژسترون بخور البته اول با دکترت مشورت کن. منکه با این قرص پریودیم منظم شد هرماه بخور هم برا پریودیت خوبه هم اقدام

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

دکتر میگ مشکلی نیس فقط کم کاری تیروئید که داره با قرص کنترل میشه مثلا و زخم دهانه رحم که جلوی حاملگی ...

ببخشید گل فک کردم ماه اول اقدامی 

ان شاءالله بزودی دامنت سبز بشه گل ولی حتما خودت و حتما همسرت ازمایش و سونو بدین