عزیز دلم به شما حق می دهم چقدر حالت بد هست ولی اگر زندگیت رو دوست داری شوهرت رو بچه ات رو دوست داری بمون و بجنگ و برای جنگیدن نیاز به یک آدم کاربلد داری یادت بده وهمراهت باشه راهنماییت کنه خودت آروم کنه بهترین راه حل ها رو بهت بده برو یک روانشناس یا مشاور همه چیز رو بهش بگو و کمک بخواه باور کن من بهت اطمینان میدهم که کمکت میکنه در ضمن نماز اول وقت و هرروز سوره نور را یکبار بخوان که باعث میشه اهل خونه زنا نکنن و دنبال نامحرم نرن فقط باید هرروز تا همیشه بخونی یه خانمی میگفت شوهرم همش دنبال نامحرم بوده از وقتی این سوره شروع کردم به خوندن حالا دقیق یادم نیست بعد چند ماه یا یکسال اومده و از من حلالیت خواسته و توبه کرده و درست شده شما هم توکل کن به خدا خودش و در ضمن داخل گوگل هست که هر مردی میل به زن دیگری دارد همسرش باید سوره مسد را بنویسد و همیشه همراه خودش داشته باشد و یک مورد دیگه اینکه شما که دلت شکسته هرروز روزی دوبار صبح و شب زیارت عاشورا بخون وبعدش دعای علقمه بخون دعای علقمه برای نابودی دشمن هست مطمئن باش امام حسین خودش که بهش متوسل میشی برای مشکلاتت، مشکلاتت خودش حل میکنه زیارت عاشورا معجزه می کنه به نیتت بخون و خودت ببین حتی طلسم دعای بد همه رو نابود میکنه