2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوبه ، پسرم پنج سالشه تو مهد خیلی ها این قد هستنبعضی بچه ها یه دفعه رشد میکن

رفته بودم مدرسه 

برا پسر بزرگم 

هزار ماشالله 

همکلاسی هاش از پارسال تا الان کلی قد کشیده بودن 

پارسال میدیدی میگفتی قدشون به سنشون نمیاد 

اما الان هزار ماشاالله بیشتر سن خودشون میزنن

قد تولدو قد والدينم خب مهمه

۵۲ قد تولد 

من ۱۶۳ 

باباش ۱۸۴

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
رفته بودم مدرسه برا پسر بزرگم هزار ماشالله همکلاسی هاش از پارسال تا الان کلی قد کشیده بودن پارسال می ...

منظورتون چیست؟ دکتر غدد نبرمش؟ میارسم عقب بمونه دیر بشه شاید امپول رشد بزنن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نه خوبه ، پسرم پنج سالشه تو مهد خیلی ها این قد هستنبعضی بچه ها یه دفعه رشد میکن

ممنون عزیزم اون روز رفتم ارایشگاه ارایشگره میگفت قد بچت کوتاست 

خودشم دختر مجرد بود ارایشگره ولی نگران شدم

قدش بلند ک نیست ولی کوتاهم نیست.من دخترم سه سالش تموم شده قدش۱۱۰ هستش.منتها پسر بچه ها دیر قد میکشن و یهو قد میکشن.الانم میانگین قد بچه ها تو سن پسر شما همینه.بهداشت اگ بگه اوکیه پس خوبه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
قدش بلند ک نیست ولی کوتاهم نیست.من دخترم سه سالش تموم شده قدش۱۱۰ هستش.منتها پسر بچه ها دیر قد میکشن ...

با دخترتون نمیشه مقایسه کرد چون تا ی سنی دختر ها قد بلندتر هستن و شاید شما یا پدرشون از من و شوهرم قد بلتد باشید 

منظورم مناسب بودن قد  این سن برای پسر هست 

بله باید ببرم مراقبت بشه بهداشت ببینم چجوره 

با دخترتون نمیشه مقایسه کرد چون تا ی سنی دختر ها قد بلندتر هستن و شاید شما یا پدرشون از من و شوهرم ق ...

بله بهداشت قد دقیق میگه.دفترچه بهداشتم نگاه کنید رو نمودار نشون میده قد مناسب و

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

نگاه کردم ۱۱۰ استاندارد هست این ۱۰۸ بنظرم باید بالاتر میبود 

فکر کنم باید ببرمش دکتر😭