2777
2789
عنوان

یه حس ششمی قوی بیااااااد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 186 پست
خواهرم اینو که پزشک باید بهت بگهبارداری خوبی داری

از بس استرس دارم پرسیدم 

اره بارداریم خداروشکر خوبه برعکس بچه اولم ک خیلی اذیت شدم این یکی خداروشکر خوبه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا ی حس ششم جواب منم بده لطفا خیلی نیاز دارم

من با مادر شوهرم زندگی میکنم اوضاع زندگیم افتضاح

شوهرم خیلی بچه ننه‌اس کلا همیشه حرف حرف مادرشه حتی ت لباس خریدن برای من

تا کی من باید تحمل یعنی میاد روزی که خودم خانوم خونم باشم نه کلفت؟؟

واسه مطمین شدم میشه بگین من متولد چ ماهی ام🌹

لعیا به زودی ازدواج می کنیدرست انتخاب کن خواستگارت

چشم چجور ادمیه اخلاقی و ظاهری؟ پول داره یا بدبخته؟😂

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

تورو خدا ی حس ششم جواب منم بده لطفا خیلی نیاز دارممن با مادر شوهرم زندگی میکنم اوضاع زندگیم افتضاحشو ...

فروردین

باهاش مهربون باش 

تنها جایی که مدیر شدم نی نی سایت بود!😄😅 اگه لبخند زدی میشه یک صلوات مهمونم کنی به آرزوم برسم؟
حست به من چیه؟کی خونمون اجاره یا فروش میره تا بدهی و قرض هامونو بدیم ،

مهناز یکم زود عصبانی میشی

چند ماه دیگه

تنها جایی که مدیر شدم نی نی سایت بود!😄😅 اگه لبخند زدی میشه یک صلوات مهمونم کنی به آرزوم برسم؟
ریش داره مشکیف

جواب منم میشه بدی:) 

توی تاپیک پرسیدم

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

❤️❤️ امتحانای عمومی مسخره 🥲🥲 مرسی عزیزم دعا کن برام🥲❤️

براتون صلوات میفرستم

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊