2777
2789

ی کرم بهت بگم

هیکس تبلیغشو نکرده

اما درحد گریم میکنه و سنگینم نیس

عالیع هربار زدم نشد کسی نپرسه

با قیمت مناسسسب

ماریتا

دو مدله

بدون bbکرمشو بگیره بعتره سفارش بدی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

اگه با کاور خیلی بالا میخوای

هدی بیوتی،لورال،استی لادر،مک،نارس،شارلوت

البته اینا اصلشون منظورمه نه فیکش

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه با کاور خیلی بالا میخوایهدی بیوتی،لورال،استی لادر،مک،نارس،شارلوتالبته اینا اصلشون منظورمه نه فیک ...

شارلوت ونارس اگه اصلش گیرت بیادتقریبا۴تومنی درمیان

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اگه با کاور خیلی بالا میخوایهدی بیوتی،لورال،استی لادر،مک،نارس،شارلوتالبته اینا اصلشون منظورمه نه فیک ...

اره عزیزم میدونم فیک پوستو داغون میکنه اصل شو میگیرم فقط بین نارس و استی لادر و مک مونده بودم هدی بیوتی میگن سنگینه

لورال هم خوبه اما گفتم گرون تر بگیرم بین نارس و مک و استی لادر مونده بودم

دوستم میکاپ کاره اینو واسه مشتریاش میزنه خیلی راضیه گیاهیه به پوست اسیب نمیرسونه

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
اره عزیزم میدونم فیک پوستو داغون میکنه اصل شو میگیرم فقط بین نارس و استی لادر و مک مونده بودم هدی بی ...

تقریبا همشون جز برندای خوبن

من کاوردهی نارس وبیشتر دوست دارم

هدی بیوتی زیادسنگین نییت