2777
2789
درسته این آینده نزدیک چ انفاق جدیدی میوفتع برام ؟ چیه یا در چ مورد یا هرچی از ایندم حس میگنی

حس ششمی نیستم گلم ولی حسمو مطرح میکنم

شما خیلی منفی فکر میکنید زندگی رو برای خودتون سخت میکنید باید به چیزای مثبت فکر کیند که همون ها اتفاق بیفته براتون عزیزم هرچی که قسمت باشه همون میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله گلم

گلم منم یه ثانیه جواب بده لطفا♥

بنظرت با م اشتی میکنیم؟ 

و کی وارد رابطه میشم؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

حس ششمی نیستم گلم ولی حسمو مطرح میکنمشما خیلی منفی فکر میکنید زندگی رو برای خودتون سخت میکنید باید ب ...

خیلی مهربونین انگار که همه از این مهربانیت سوءاستفاده میکنن می خواین که تغییر کنید ولی نمی تونین با اینکه تلاش هم زیاد کردید ولی فقط صبر پیشه کنید و امید تون و هیچ وقت از دست ندین توکل بر خدا

حس ششمی نیستم عزیزم فقط دارم حدس میزنم همین

خب منم بگووو🥲🧡

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خب منم بگووو🥲🧡

چشم احساسم رو مطرح میکنم ولی نمیدونم درسته یا نه به خدا

به زودی وارد رابطه میشین و آشتی هم میکنید چونکه طرف خیلی پشیمونه ولی غرورش این اجازه رو نمیده بهش که عذر خواهی کنه

چشم احساسم رو مطرح میکنم ولی نمیدونم درسته یا نه به خدابه زودی وارد رابطه میشین و آشتی هم میکنید چون ...

هرچییی حس می‌کنی راجبم بگو

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
چشم احساسم رو مطرح میکنم ولی نمیدونم درسته یا نه به خدابه زودی وارد رابطه میشین و آشتی هم میکنید چون ...

مرسی قشنگم♥🫂

با همون طرفم که اشتی میکنم وارد رابطه میشم یا یکی دیگه؟