2777
2789
عنوان

زخمایی که شوهرم به قلبم زده روچطوری تسکین بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 53 پست
جدی،ارتباطشون درچه حدبود ؟ الهی بمیرم،من تماساشونو میدیدم ولی شوهرم اصلا دیگه نه منو میدید نه بچه ها ...

فقط تماس بود ؟ خدا لعنت کنه این زن‌های اشغال رو که هیچی براشون مهم نیست آنقدر عوضی هستن 

نه اوایل اصلا گردن نمیکرفت میگفت اشتباه دیدی عکسش تو گوشیش بود 

نمی‌دونم زن یه بیچاره بدبخت کثافت از پشت کوه در رفته بود بعد شوهر ابله کن عاشق شده بود 

هنوز از خودم ناراحتم میگم چرا موندم بارها بهش گفتم منم می‌خوام برم عاشق بشم منم این حق رو دارم 

نه بابا مگه چکارش کردی ؟ حالا زنگ بزنی فردا شوهرت بفهمه برات داستان درست میکنه از خدا خواسته 

یه خواستگار داشتی ردش کردی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط تماس بود ؟ خدا لعنت کنه این زن‌های اشغال رو که هیچی براشون مهم نیست آنقدر عوضی هستن نه اوایل اصل ...

باشه عزیزم،نمیدونم در چه حد بوده فقط تماس وپیاما رو دیده بودم بعد برای زنه عکس بچه هامو فرستادم گفت شوهرت گفته من مجردم عکس دونفرمونو فرستادم ولی بازم ولش نکرد زن هرزه اشغال الهی خدا ازشون نگذره،شمام چقدر زندگیت شبیه منه بچه هم داری گلم 

خب چرا جواب مثبت ندادی ؟؟

چون بد دل بود بعدچهره ی قشنگی هم نداشت ولی روزگار کاری باهام کرد که روزی هزاربار بگم غلط کردم خیلی مومن و باخدا بود عالی بود من احمق بودم خواهرش زنگ میزد برادرش مادرش همشون دوسم داشتم مامانم میگه همه چیز قسمته تا شوهرمو دیدم ازش خوشم اومد از همون اول هم اذیتم میکرد ولی من کور شده بودم اگه با همشهریم ازدواج میکردم کنار مادرم بودم چون خواهر ندارم مادرم تنهاس ،شمام غریبی عزیزم؟

چون بد دل بود بعدچهره ی قشنگی هم نداشت ولی روزگار کاری باهام کرد که روزی هزاربار بگم غلط کردم خیلی م ...

اره دقیقا منم غریبم مادرم تنهاست 

وقتی میرم بیرون مادر و دخترها رو میبینم آنقدر دلم میسوزه 

بعد من مادرم واقعا همه کسم بود رفیق دوست همه چی 

الان چه فایده فقط تماس میگیریم

چون بد دل بود بعدچهره ی قشنگی هم نداشت ولی روزگار کاری باهام کرد که روزی هزاربار بگم غلط کردم خیلی م ...

بد دلی هم خودش معظله منم میگم قسمت بوده متاسفانه 

اخه چه قسمتی که آدم باید آنقدر زجر بکشه تا کی ؟؟؟!!! 

بله منم بچه دارم مثلا بچه هاش رو دوست داره 

گفتم از حق بچه هات برای اون زن خرج کردی 

معلومه ول نمیکنند عزیزم ببخشید اینو میگم ولی حتما همسرت براش خرج کرده این زن‌ها فقط برده پولن الکی میگن ما عاشقیم

این شوهرهای ما هم انگار کور میشن 

بد دلی هم خودش معظله منم میگم قسمت بوده متاسفانه اخه چه قسمتی که آدم باید آنقدر زجر بکشه تا کی ؟؟؟!! ...

فدات بشم اشکم دراومد برات حالم بدشد خیلی مثل همیم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی عزیزم الهی به حق حضرت زهرا تمام مشکلاتت حل بشه وهمیشه بخندی  ممنونم که باهام حرف زدی خیلی سبک شدم خواهر 

فدات بشم اشکم دراومد برات حالم بدشد خیلی مثل همیم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی عزیزم الهی به حق حضر ...

عزیزمی قربونت برم برام دعا کردی مرسی 

امید امام رضا شما هم خوشی و خوشبختی بیاد تو زندگیت 

حتما عزیزم