2777
2789
عنوان

سرطان استخوان😭

98 بازدید | 11 پست

خانما دوتا پاهام  ضعف و درد میکنه تورم و قرمزی نداره که بگم سرطان استخوانه روز ها  اصلان درد نداره شبا بیشتر درد و صغف تو رون پای چپمه  به خالم گفتم که اگه شبا دردش زیاده حتمن سرطانه خیلی میترسم😭کسی میدونه علائم سرطان استخوان چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر رفتی؟

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

ببخشید میشه بدونم تخصص خالتون چیه؟ پزشکن ؟ متخصص خونن؟ جراحن؟ کی ان که نظر راجب یه بیماری میدن؟

اه اعصابم بهم ریخت از این موارد که با سرچ تو گوگل و حرفای یه مشت ادم بی تخصص خیلی ب بیمارستان مراجعه میکنن و شیون وناامیدی میباره ازشون 

شما مراجعه کن پزشک با یه ازمایش cbcمشخص میشه 

مگه حکم قطعیه ک میگین سرررررطان ؟ 

بهتر باشی عزیزم حرف کسیو گوش نده 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

خو از خالت پرسیدی جوابتم گرفتی تاپیکتم زدی الان ما چی بگیم؟خوشت میا چند وقت یه بار یه تاپیک سرطان بزنی ترحم بخری

دوست عزیز حرفا بار داره مثبت و منفی ب خاطر خودت میگم اینقد تکرار نکن

بعد توضیح بده خالت متخصص چیه؟ کدوم دانشگاه تحصیل کرده؟ شما چندمین بیمار ایشونی؟