2777
2789
عنوان

میگه گل نمیخرم واست پول الکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 66 پست
پول از پدرش میگیره هیچی نداره چرا بهش فکر میکنی

باباش یه هزاری از سال نهم دبستان بهش نداده حتی لباس تنشو گوشیه دستشو خودش خریده

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس پسر دوستم چه چیزا ک واسش نمیخره اونم وضع مالیش تقریبا مث همینه حالا یه کوچولو بالاتر

من خودم گل دوست ندارم هم ناراحت میشم هم میندازی دور گل رو 

بجاش میتونی بگی گل از مصنوعیها بگیره ازین مخملها هربار یه شاخه گل غنچه رنگهاشم نزدیک بهم باشه که بتونی بزاری گلدون

زمان ما نقره اینقدر گرون نبود میگفتم همسرم بجای گل طبیعی یه شاخه گل نقره میگرفت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
توهم زدی دخترم ب خودت بیا نه خودتو اذیت کن نه اون طفلک رو طرف پول گل نداره پول عروسی و زندگی مشترک د ...

منم همین به ذهنم اومد... وقتی نه خودش چیزی داره، نه خانوادش.. ونه احساسات یه خانم سرش میشه.. برای چی باهاش مونده یا میخواد جدیش کنه🤔🤔

اها با یه گل دادن ارزشت معلوم میشه خخخ عجب

الان شما چرا داری حرص میخوری؟

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

شوهر منم همینه یعنی طلا میخره ولی گل نه میگه زورم میاد گل بخرم بعد یه هفته بندازیم دور دیگه انقدرررر ...

حالا که به طلا علاقه داره بگو برات گل آب طلا بگیره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمیدونم حس میکنم میشه باهم یه آینده ای رو بسازیم

ساختن آینده با جیب خالی؟؟؟؟اونم با این وضع تورم و دلار و طلا 5 میلیونی؟عزیزم ساختن برای کسی هست که پس انداز داشته باشه حالا با همفکری هم و برنامه ریزی مالی و...باهم پیشرفت کنن نه با جیب خالی و کسی که هنوز پول تو جیبی از پدرش میگیره 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ