2777
2789
عنوان

بدی های گوشی ایفون میگین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 121 پست
وات د فاز؟ سامسونگ از تلویزیون تا یخچال بهترین و اورجینال ترین کیفیت هستنگوشی سامسونگ سطح پایینِ ۵ ۱ ...

آیفون بیست تومنی داریم فدات شم؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدای من

من دارم در مورد لوکس بودن یه کالا و برند بودنش حرف میزنم عزیزم

اینکه آیفون حرف اولو تو دنیا میزنه کاملا واضحه

خالا شما علاقه داری و سامسونگ خریدی قرار نیست همه چیزو زیر سوال ببریم قربونت

آیفون بیست تومنی هم میشناسی معرفی کن برای پسرم بخرم حتما

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بله چون شرکت اپل برند مطرح دنیاست عزیزم و فقط گوشی های با کیفیت و پرچم دار میزنهولی سامسونگ گوشی های ...

بخاطر فیلت..رشکن هلث باتری گوشی همسرت قطعا زیر ۸۰ درصد شده

و این یعنی عمر پایین و داغ شدن ایفون ۱۳

ایفون ۱۳ که الان قدیمیه ۱۶ رو امتحان کنید😂البته اگه رجیستر ۴۰ میلیونی رو دارین قطعا پولداران

همه پولدار نیستن و هیچ برندی ارجحیت نداره 

چون یه برند برای پولدارا گوشی پرچمدار میزنه و برای قشر متوسط جامعه گوشی میان رده میزنه دلیل نمیشه سامسونگ اشغاله😐

غصه نخور درست میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوووو😂💔بین سرمایه‌گذاران شرکت سامسونگ و اپل اختلاف افتاده😂😂😂

میخواستم به خدا همینو بگم🤣

خب هرکدومتون هرچی دوست دارین برین بخرین ول کنین بابا😂😬

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

باور کنین سهام‌داران و ذی‌نفعان سامسونگ و اپل اینطوری به جون هم نمیوفتن که یه سری از مردم میکوبن طرف مقابل رو😂

استارتر من جدیدا گوشی خریدم، بین این دوتا مونده بودم ولی درنهایت بخاطر رجیستری نامشخص ایفون و نصب سخت برنامه‌ها، ترجیح دادم سامسونگ بگیرم

شایدم مثل من برای کیفیت میخرن عزیزمما خودمون هممون داریم برای کی بخوایم کلاس بزاریم مثلا🤣

با وضع ‌فیل‌‌ترینگ و ریجستری ایفون الان ضرر خالصه که

کیفیت رو توی گوشی های اولترا سامسونگ میتونین ببینید

نیاز به توضیح من نیست

غصه نخور درست میشه.

من عااااشق سونی و نوکیا بودم که الان تو بازار نیست...

و البته بلوبری!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آیفون بیست تومنی داریم فدات شم؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدای منمن دارم در مورد لوکس بودن یه کالا و برند بودنش حرف ...

اره عشقم ایفون یازده ۲۸ تومنه

لوکس بودن چیه تو دهنت افتاده

الان سامسونگ لوکس نیست؟😂😂

بابات مدیر اپله؟ آخه مادرت سهامدار اپل یا بابات؟

چسبیدی به برند امریکایی هی میگی لوکس

غصه نخور درست میشه.
بخاطر فیلت..رشکن هلث باتری گوشی همسرت قطعا زیر ۸۰ درصد شدهو این یعنی عمر پایین و داغ شدن ایفون ۱۳ایف ...

یعنی شما طی سه چهار سال استفاده از گوشی توقع دارین باطری مثل روز اول بمونه؟😐😐😐😐😐

باطری زیر هشتاد نیست و باطری گوشیش ۸۶ هست

باطری گوشی خودم ۹۱

بله قطعا ۱۶ تو برنامه هامون هست چون تا الان رجیستر نمیشد عوض نکردیم

مهم کارایی گوشی هست که سیزده پرومکس کیفیت عکسش عالیه و همچنان مثل روز اولِ

متاسفانه سامسونگ افت کیفیت دوربین داره به مرور زمان و افت قیمت شدید

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اره عشقم ایفون یازده ۲۸ تومنهلوکس بودن چیه تو دهنت افتادهالان سامسونگ لوکس نیست؟😂😂بابات مدیر اپله؟ ...

شما حالا چرا انقدر حرصی میشی عزیزم

من منظورم گوشی از رده خارج نبود

اون آیفون ۲۸ تومنی ریپک یا دست دومه 

چون اپل چندین ساله که ۱۱ نمیزنه گلم

باشه گوشی شما خوبه مال ما بده 🤣🤣🤣🤣

یعنی شما طی سه چهار سال استفاده از گوشی توقع دارین باطری مثل روز اول بمونه؟😐😐😐😐😐باطری زیر هشتاد ...

ایراد اینکه گوشی افت قیمت داشته باشه چیه؟ طبیعیه وقتی جنسی میخری و استفاده میکنی سال بعد قیمت فروشش کم شده

برای سرمایه‌گذاری که ادم نباید بیاد سمت گوشی، مگه طلا و ارزه

قشنگ مشخصه آرزوی آیفون ۲۰ تومنی داری☹️

🤣🤣🤣🤣🤣عزیزم چیزی که برای شما آرزوست برای من خاطرست

ایراد اینکه گوشی افت قیمت داشته باشه چیه؟ طبیعیه وقتی جنسی میخری و استفاده میکنی سال بعد قیمت فروشش ...

من گفتم سرمایه گذاری؟

اینکه شما گوشیو فقط از جعبه در بیاری قیمتش نصف بشه براتون عادیه؟

یعنی شما طی سه چهار سال استفاده از گوشی توقع دارین باطری مثل روز اول بمونه؟😐😐😐😐😐باطری زیر هشتاد ...

سامسونگ چجوری افت پایین داره؟ سامسونگ چینی داشتی؟

مطمعنی گوشی فیک نخریدی؟

چجوری بعد از سه سال دوربین ما فول اچ دیه

ایفون تو ایران یعنی هزینه بالا و مدام عوض کردن مدل آیفونت 

شما هم گوشیت خیلی قدیمیه ایفون ۱۳ اونقدر خوب نیست پر از باگ و داغ کردن و هلث باتری افتضاحشه

غصه نخور درست میشه.
اره عشقم ایفون یازده ۲۸ تومنهلوکس بودن چیه تو دهنت افتادهالان سامسونگ لوکس نیست؟😂😂بابات مدیر اپله؟ ...

نمیدونستم سامسونگی که داری خودتو براش اینجوری حرصی میکنی ایرانیه🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️