2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای امضات صلوات فرستادمولی این ج حرفیه کجاش داغونه آخه

ممنون عزیزم، منظورم اینه بچس و به نطر نمیرسه به عنوان یه پسر بالغ بتونه بهش تکیه کنه البته من 26 سالمه شاید برای همون اینجوری برداشت کزدم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
داداشمہ عزیز

ببخشید عزیزم فکر کردم برای اذدواجو دوستی میگی، یا اینکه روش کراش داری، اگه داداشتی مشخصه پسر سر به زیر و ارومیه، مهربون به نظر میاد

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
چقدر داغونه به اینا محل ندین توروخدا همینه پسرا روشون زیاد شده

😂😂یاد شوهرم افتادم

همکارش یکیو تو اینستا نشونش داد گفت اینو میشناسی

همسرم گفت نه حتما یکی از این خولای اینستاگرامه،یهو همکارش گفت داداشمه😂😂😂

😂😂یاد شوهرم افتادمهمکارش یکیو تو اینستا نشونش داد گفت اینو میشناسیهمسرم گفت نه حتما یکی از این خول ...

حالا همکار من ابجیشو نشونم داد گفت چطوره قشنگه؟ منم فکر کردم دوس دخترشه، همکارم اقا بود، گفتم نه این چیه شبی افغانیاست ولی دختره زشت نبود واقعا بعد گفت خواهرم هستن

بلہ عزیزم اینطور ھستمشکلی نیست♡

به عنوان داداش خیلی گوگولیه کاش اول تاپیک میگفتی، کاش منم یه داداش بامزه داشتم چند سالته عزیزم

😂😂یاد شوهرم افتادمهمکارش یکیو تو اینستا نشونش داد گفت اینو میشناسیهمسرم گفت نه حتما یکی از این خول ...

حالا کاش همکار عادیم بود رئیسم بود

خدایی آدم می مونه بعدش چه جوری جمع کنه حرفشو😅

من هفت رنگ شدم اون لحظه گفتم اعع بزار بیشتر دقت کنم زوم کردم رو عکسه، گفتم از این زاویه عکسشو ندیده بودم واقعا قشنگه

مرسی لطف داریالبتہ اذیتم ھم میکنہ خیلی گوگولی نیست16 سالمہ

چون کوچیکتری اذیتت میکنه بزرگتر بودی بر عکس بود ازتم حساب میبرد تازه