2777
2789
عنوان

نتیجه سونوگرافی رحممو میزارم راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 20 پست
یعنی تنبلی؟نیازه پیگیر شم یا رفع میشه

نه رفع نمیشه باید درمانش کنی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید الکی بزنن

الکی نیست ولی خب در طول ۳۰ روز ما فقط یک روزشو تخمک گذاری داریم مابقی روزا فولیکولا کوچیکن pco ینی تخمدان دارای فولیکولهای ریز متعدد

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

نمیشه سرخود دارو بخورم،

داروش ممکنه دکتر دارو بده تا تخمکت آزاد بشه و ن

تبدیل به کیست نشه یا هم قرص ضد بارداری بده فولیکولت کوچیک بشه  که تبدیل به کیست نشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

تنبلی تخمدان داری حتی نوشته سندروم تخمدان پلی کیستیک 

اون فولیکول ۲۷ میل هم خیلی بزرگ شده کیست نشه یهو 

فقط یه تخمدان رو زده تنبلی داره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !