2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 127 پست
هع من این مدلی نیستم که با کسی دعوا کنم هر چی دلم خواسته یا درست کردم یا خریدم یا به همسرم گفتم خرید ...

کلا خودم یا خانواده هامون وقتی زن باردار باشه خیلی هواش و‌داریم حتی اسم خوراکی هم جلوش نمیاریم اگر‌چیزی داشتع باشیم حتما بهش میدیم میگیم بارداره و‌گناه داره دست خودش نیست

ولی خب این واقعا داره ازمون سواستفاده می کنه تاحالا زن باردار اینجوری ندیدم که بخاطر غذا و...دعوا کنه اصلا افتضاحه

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزج خودمم حامله بودم واقعا متوجه نمیشم چیز ک زیاد میوه الان تو سوپری ها هم میوست شاید یادش رفته لب ...

گلم  زیادی شلووڠش کردی 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

اولا اون خوراکی از اوناش نبوده که برا زن باردار بد باشه بعدشم یکم مطالعه کنید چیزی نمیشه فقط اون لحظ ...

کلا کسی پیش کسی دیگه چیزی بخوره بهتره تعارف کنه فرقی نداره باردار باشه یا نه .حالا چی خوردن و کی خورده که تعارف نکرده؟

من حامله شدم هوس چاقاله بادوم کردم فصلشم نبود چیزیم نشد😁

منم نگفتم چیزیت میشه، اما همه میدونن زن باردار رو باید مواظبش باشن و خودش چیزی دلش خواست به همسرش بگه یا خودش بخره بخوره، اینم دلیل نمیشه که طرف شکمو هست! منم تو این چند ماه فقط هوس شدید دو تا چیز رو کردم بقیه چیزا یکم دلم خواسته که همسرم برام گرفته. 

منم تو اتوبوس بودم،یه خانمی داشت شکلات میخورد،باردارهم بودم،اینقدر هوس کردم،حد نداشت،هی نگاه شکلات م ...

شما لطف کن کلا هیچوقت هیچ کجا بنده رو ریپلای نکن

نام کاربریم هم یادتون بمونه

نمیشه یه جا بی دلیل به آدم بپرید یه جا بگید و بخندین!یادم‌نمیره چقدر تو بارداری بخاطر ریپلای شما حرص خوردم و ناراحتی کشیدم

شب بخیر 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جوانه میزنم ...🌱

کلا کسی پیش کسی دیگه چیزی بخوره بهتره تعارف کنه فرقی نداره باردار باشه یا نه .حالا چی خوردن و کی خور ...

هیچی بی خیال، خداروشکر به لطف دوستم داشتم تو خونه اومدم خوردم، فقط از اون شخص انتظار نداشتم و اون لحظه دلم گرفت، چون اصلا همچین آدمی نیست که بی توجه و بی درک باشه، خداروشکر همه اطرافیانم با درکن اصلا قابل مقایسه نیستند با یسری افرادی که اینجا با پیام هاشون بهم حمله کردن. منم آدمی که اونا فکر میکنن

هیچی بی خیال، خداروشکر به لطف دوستم داشتم تو خونه اومدم خوردم، فقط از اون شخص انتظار نداشتم و اون لح ...

آدمی که اونا فکر میکنن نیستم بخوام ادای بیخودی داشته باشم یا  دعوا داشته باشم با کسی یا بدون اینکه بهم تعارفی بشه بگم فلان چیز رو دلم خواسته بده بهم! حتی یبار با مادر شوهرم اینا بیرون بودیم چون خوراکی اونجاها زیاد بود همسرم گفت چیزی دلت نمی‌خواد گفتم نه، اخراش یه خوراکی توجه م جلب کرد یکم دلم خواست اما چیزی نگفتم رفتیم خونه شب بهش گفتم گفت چرا نگفتی همون لحظه گفتم همه جا پیدا میشه فردا پس فردا میگیریم.

منم تو اتوبوس بودم،یه خانمی داشت شکلات میخورد،باردارهم بودم،اینقدر هوس کردم،حد نداشت،هی نگاه شکلات م ...

درک میکنم ممکنه همون لحظه فقط دلت بخواد و فرداش دیگه بهت اون مزه رو که باید بده نده، ولی بیرون لو که نمیشه جلوی دهن کسی رو گرفت که چیزی نخوره، یا خیلی ها شاید متوجه بارداری شخص مقابل نشن، و البته مسئول هم نیستن در مقابل ما، چرا یکی ممکنه خیلی توجه کنه و  غریبه  باشه و بهت تعارف کنه که بزرگی طرف رو میرسونه، چیزی مثل شکلات هم میتونستید برید خودتون بخرید. 

اره بارداره لال ک نیست

متاسفم بخاطر طرز حرف زدنتون، من فقط یسوال ساده کردم آیا اطرافیان وظیفه دارن تعارف کنن و توجه کنن به خانم باردار یا نه،  باردار باید حتما اگه دلش چیزی خواست به زبون بیاره به صاحب خونه یا کسی دیگه بگه تورخدا فلان چیز رو به منم بدید گناه دارم! من که زشت دونستم به زبون بیارم، آدم شکمویی هم نیستم و شرمم میاد بخوام به زبون بیارم!

وای ما یه زن باردار داریم آبم بخوریم باهامون دعوا می کنن چرا به من ندادید یعنی هممون را دیوونه کردهت ...

من شور هیچی رو درنیاوردم، اصلا یک هزارم درصد شبیه همچین شخصی که گفتید نیستم و بابت هیچی با کسی دعوا نکردم و نمیکنم. ولی مثل اینکه خانمای نی نی سایت یسری هاشون درکشون حتی از آقایون هم پایین تره! 

بعضی ها حامله میشن اتگار خودشونم بچه میشن از بچگی هرچی خواستن وقتشو پیدا میکنن و توقع میکنن بارداره ...

متاسفم بخاطر درک پایینتون، و قضاوت کردنتون، یه سوال ساده پرسیدم اما بهم حمله کردید، برای خودم هم متاسفم که فکر میکردم اینجا همه خانومن چند نفر درکم میکنن اما بیشتر بهم حمله کردن تا درک! شاید شما هر جا برید برید به زبون بیارید فلان چیز رو به منم بده اما من همچین آدمی نیستم! تا بهم تعارف نکردن به زبون بیارم!